Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 28 feb 2024
Leestijd: 4 minuten

Nederlandse webshop stunt met scherpe LEGO-deals

Bij de Nederlandse webshop ProShop is deze week een aantal scherpe LEGO-deals te scoren. Toffe en uitdagende sets voor volwassenen met flinke korting!

LEGO lanceert ook begin maart weer een vrachtlading aan toffe nieuwe sets. De tactische verzamelaar grijpt die gelegenheid aan om niet vooruit maar terug te kijken.

ProShop Super Days: LEGO-deals en aanbiedingen

Met nieuwe producten in de pijplijn moeten veel webshops weer ruimte vrijmaken in de (digitale) schappen. Oftewel: dé kans om met korting je favoriete LEGO-sets te scoren. Deze week is het raak bij de Nederlandse webshop ProShop. Daar zijn de zogenaamde ‘Super Days’ van start gegaan, met onder andere opvallend scherpe deals voor LEGO.

Let wel op de verzendkosten, want die kunnen ervoor zorgen dat je netto net zo duur uit bent als bij LEGO zelf. Check dus altijd voor je de portemonnee trekt eerst even of het bedrag onder aan de streep wel zo voordelig is als het op het eerste gezicht leek.

Wij zijn alvast voor jou door alle LEGO-aanbiedingen van ProShop gegaan, en hebben onze favoriete scherp geprijsde LEGO-sets voor volwassenen voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar alle aanbiedingen? Check dan deze link.

LEGO Architecture Himeji Castle

Een tripje naar Japan is nog nooit zo goedkoop geweest. Kasteel Himeiji is een vrij recente set, waarmee je middels 212t steentjes een van de oudste overblijvende originele gebouwen uit de Sengoku-periode na kunt bouwen. Check dit artikel voor meer informatie over de imposante set.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO Himeji castle Proshop
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic 2022 Ford GT

Ben je meer van de LEGO Technic? Dan kun je met fikse korting een nieuwe bolide aan je plastic wagenpark toevoegen: de Fort GT. Inclusief authentieke details zoals een achterwielaandrijving met differentieel, een ‘echt werkende’ V6-motor en een werkende vleugelspoiler. Check dit artikel voor meer details.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO Ford GT
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Liebherr Crawler Crane LR

Het kan altijd nog groter, nog reusachtiger. Deze gigantische Liebherr rupsbrandkraan is 99 centimeter hoog, waarmee het één van de grootste LEGO-sets ooit is. Na het bouwen kun je een smartphone of tablet erbij pakken om het gevaarte ook nog eens op afstand aan te sturen. Je leest er meer over in ons artikel over dit Technic-monster.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO Technic 42146 Liebherr Crawler Crane LR 13000
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars Venator-Class Republic Attack Cruiser

Ook voor LEGO Star Wars-fans is er bij ProShop flinke korting te scoren. Deze Republic Attack Cruiser uit de Clone Wars-serie is tijdelijk maar liefst honderd euro goedkoper. Ook voor deze set heb je aardig wat ruimte nodig, want het imposante ruimteschip is ook in LEGO-vorm met 109 centimeter pittig lang.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO sets oktober LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Ideas Polaroid OneStep SX-70 Camera

Dit door een fan ontworpen eerbetoon aan de klassieke Polaroid-camera is nog maar net uit, en toch nu al in de aanbieding. Van de zoeker tot de belichtingsknop en de bijgeleverde nepfoto’s: de kleurrijke nostalgie spat er vanaf. Ontdek het bijzondere verhaal achter deze set in ons artikel over de Polaroid OneStep SX-70 Camera.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO brengt ode aan Polaroid met betaalbare fotocamera-set
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Ideas De Wereldbol

Tijd om je volgende vakantie te plannen? Daarvoor kun je eerst deze wereldbol van LEGO in elkaar zetten. Met 2585 steentjes ben je ook als volwassene wel even zoet. Ook tof detail: sommige onderdelen zijn glow-in-the-dark, waardoor de namen van continenten en oceanen in het donker oplichten.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO wereldbol
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Icons Tiny Plants

Nog op zoek naar een tof cadeautje of wat decoratie voor in huis? Dan kun je nu tijdelijk een verzameling miniplantjes met korting scoren. Eindelijk bloemen die niet na een week verwelken!

💥 Check de aanbieding hier

LEGO fleurt je interieur op met betaalbare planten door je hele huis
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Icons Tranquil Garden

Over planten gesproken: niet alleen Himeji Castle maar ook de Japanse tuin van LEGO is flink afgeprijsd. Koikarpers, stenen lantaarns, een rood bruggetje: je bouwt een sfeervol tafereeltje vol herkenbare Japanse details, smaakvol afgebakend door een zwarte lijst op pootjes.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO Icons 10315 Tranquil Garden
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Harry Potter Hogwarts Express

Ook Harry Potter-fans kunnen los tijdens de Super Days van ProShop. De klassieke Zweinstein Express-trein uit de magische films is nu tijdelijk met flinke korting te scoren. Op een schaal van 1:32 kun je de beroemde trein in elkaar zetten, inclusief drie wagons waarin verschillende bekende scènes uit de films verwerkt zijn. Ook tof: je bouwt tevens een gedeelte van Perron 9¾, waar het magische avontuur van Harry begint.

💥 Check de aanbieding hier

LEGO Harry Potter Zweinstein
(Afbeelding: LEGO)

Alle LEGO-deals van ProShop

ProShop heeft nog veel meer LEGO-sets in de aanbieding, die je allemaal hier kunt checken. Pas dus wel goed op, want zodra de voorraad op is gaan sets weer terug naar de oude prijs, en lang niet elke aanbieding is zo sterk als de bovenstaande deals. Pak dus altijd even de LEGO Store en andere webshops erbij om prijzen te vergelijken.

Benieuwd naar de nieuwe sets die in maart gelanceerd worden? We hebben de tofste nieuwe LEGO-producten in dit artikel voor je op een rijtje gezet, inclusief een aantal verborgen parels!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.