Over Manners

Manners is een online lifestyle magazine dat miljoenen Nederlanders inspireert en informeert over alles dat mannen beweegt, al bestaat het lezerspubliek uit meer dan alleen mannen. Geen typisch mannenblog vol uiterlijk vertoon, maar een eclectische contentmix die human interest en lifestyle combineert.

Als je vermaakt wil worden, ga je naar Manners. Als je iets wil weten, kom je uit bij Manners. Hier vind je inspirerende en informerende verhalen over geld & carrière, films & series, auto’s, gezondheid, stijl en meer.

Onze verhalen zijn onderbouwd met betrouwbare bronnen of onderzoeken. Daarnaast benaderen we zelf experts op verschillende vlakken, om de Manners-lezer zo accuraat mogelijk te bedienen.

Films en series

Met twee filmfreaks op de redactie, waaronder onze Vlaamse filmwetenschapper Felix, belichten we de uithoeken van alle streamingdiensten en bioscopen. We claimen niet al het nieuws te brengen, wel trachten we het meest unieke op de mat te leggen.

Geld & Carrière

Onze vaste Geld & Carrière-redacteur Jana Witteman, die ook voor andere titels binnen Mediahuis Digital Platforms schrijft, praat Nederland bij over geldzaken en carrière-sores. Ze richt haar pijlen op alle inkomensgroepen. Daarbij spreekt ze jonge innovators, ervaren ondernemers en mensen van de straat.

Auto’s

Sinds kort hebben we de luxe over autoredacteur Coen Grutters te beschikken, die naast tekst ook goed is met bewegend beeld. Hij verdeelt zijn tijd over Manners en Autovisie, het magazine waarmee we de eer hebben samen te werken.

Stijl

Een, dat geven we toe, vreemde en inconsequente mix aan stijlinspiratie. Maar op Manners vind je wel altijd weer die unieke sneakers, opvallende rode loper-looks en horloges voor zowel snobs als sloebers (waar we onszelf toe rekenen).

Gezondheid

Proberen we ook veel aandacht aan te besteden, zowel in het echte leven als op Manners.nl

Overige pijlers

Verder schrijven we met intrinsieke interesse over architectuur, sport, reizen, eten & drinken, voetbal, populaire wetenschap, kunst, fotografie, literatuur en muziek.

Tijd om Manners Magazine te lezen!

Manners Magazine is het grootste mannenlifestyleplatform van Nederland en de original met een M als logo. Vergeet de rest, en laat je hier inspireren.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Manners meewerken? Dat vind je in ons colofon. Heb je een vraag voor de redactie? Mail ons op [email protected]. Heb je een algemene vraag? We zijn te bereiken via [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Onze adresgegevens vind je hieronder.

Manners is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

Manners is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, Autovisie, WANT, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming en Dumpert.

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op Manners.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van lifestyle, sport, stijl, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Manners een percentage van het aankoopbedrag krijgt.