Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 22 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

LEGO brengt huisdieren naar je interieur met nieuwe Art-lijn

LEGO gaat ook in 2024 je interieur kleurrijker maken met twee gloednieuwe huisdieren. Maak kennis met LEGO Art set 31211 Macaw Parrots.

De LEGO Art-lijn leverde in 2023 een zeer divers aanbod aan creatieve uitspattingen op. Van een eerbetoon aan Spider-Man en een klassiek Japans kunstwerk tot abstracte moderne kunst. Creatieve designs voor volwassen fans.

LEGO Art-set 31211 Macaw Parrots

Die trend gaan de Denen in 2024 doorzetten, zo blijkt nu. LEGO heeft namelijk een opvallende nieuwe Art-set aangekondigd, die al direct vanaf 1 januari verkrijgbaar is: LEGO Art set 31211 Macaw Parrots.

Met 644 steentjes bouw je binnenkort twee papegaaien. Ara-papegaaien, om precies te zijn, die bekend staan om hun lange, puntige staart. Tevens is het de grootste soort binnen de familie. Als je aan een papegaai denkt, dan zie je hoogstwaarschijnlijk een ara-papegaai voor je.

Huisdieren in je interieur

Afijn, terug naar LEGO. De twee kleurrijke dieren vallen onder het gloednieuwe subthema fauna, waarbinnen in februari volgend jaar ook een ijsvogel uitgebracht gaat worden. De fabrikant hoopt zo het succes van de Botanical Collection uit te breiden.

De ene papegaai zit op een tak, de ander komt net aanvliegen, met een dynamisch geheel als resultaat. De resulterende set is zoals je ziet vrij plat, wat Macaw Parrots uiterst geschikt maakt om aan je muur te bevestigen als decoratie. Knutselplezier en een verrijking van je interieur ineen.

LEGO Art 31211 Macaw Parrots
(Afbeelding: LEGO)

Sociale bouwervaring

De grootste papegaai is 55 centimeter breed en 34 centimeter hoog. Mooi detail: de bouwinstructies zijn in twee boekjes opgesplitst, zodat je de huisdieren samen met iemand anders kunt bouwen. Ieder een eigen papegaai. LEGO Art 31211 Macaw Parrots is vanaf 1 januari verkrijgbaar in de LEGO Store en gaat 49,99 euro kosten.

Nu al zin om te gaan bouwen? Check dan ook de nieuwe Orient Express-trein die de Denen begin december uitbrachten, of geef je interieur nu al een groen sausje met deze kleine plantjes. Van plastic, welteverstaan. Scheelt weer water geven.

Check ook deze vijf bouwsets die je interieur verrijken. En wist je dat huisdieren dé remedie zijn tegen eenzaamheid?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.