Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 11 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

5 LEGO-sets die je interieur verrijken: van pop-art tot bloemen

LEGO is allang niet meer alleen voor kinderen weggelegd. Sterker: volwassenen spelen misschien nog wel meer met het Deense speelgoed dan hun kroost. Deze bouwsets verrijken ook nog eens jouw interieur.

Mocht je het nog niet doorhebben: naast voetbal, mooie vrouwen (en mannen), auto’s en Star Wars houden we hier op de redactie ook van LEGO. Wekelijks tippen we nieuwe sets voor volwassenen, van Harry Potter-schaakborden tot het het Colosseum in Rome, de grootste set ooit. Check deze overzichtspagina voor het laatste nieuws.

LEGO-sets die jouw interieur verrijken

Vandaag richten we ons op je interieur. We kunnen ons er iets bij voorstellen dat jouw partner niet echt echt zit te wachten op die rare hobby van je. Tip: gooi het gewoon op de inrichting. ‘Schat, ik heb ook nog wat leuks gekocht voor in huis. Ik moet het alleen nog even in elkaar zetten’. Je snapt het. Vijf LEGO-sets die jouw huis verrijken.

1. Andy Warhol’s Marilyn Monroe

Andy Warhol’s Marilyn Monroe, lego sets, interieur

Fan van pop-art? Dan is Andy Warhol’s Marilyn Monroe wellicht wat voor jou. Deze LEGO-bouwset bestaat uit 3.341 steentjes, kost 124,99 euro en past in ieder interieur.

2. Paradijsvogelplant (en andere bloemen)

paradijsvogelplant, lego, sets. bouwset, interieur

Een beetje groen is altijd goed voor je interieur. Deze Paradijsvogelplant is onderdeel van de Botanische Collectie van LEGO. Je kunt de bladeren en bloemen naar wens schikken voor een unieke creatie. De bouwset bestaat uit 1.173 steentjes en je betaalt er 109,99 euro voor.

3. The Beatles

the beatles, lego, interieur

Met deze LEGO-set koop je een kunstwerk voor aan de muur dat uit vier verschillende kunstwerken bestaat: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star. Dit accepteert zelfs de grootste LEGO-hater in zijn interieur. Je koopt de bouwset, bestaande uit 2.933 steentjes, voor 124,99 euro.

4. Stormtrooper-helm uit de Star Wars-collectie

star wars, stormtrooper, helm, lego, interieur

Meer van de beeldhouwkunst? Dan is deze bouwset wat voor je, al moet je dan wel van Star Wars houden. Deze Stormtrooper-helm staat als een borstbeeld te shinen in je interieur. De prachtige LEGO-bouwset bestaat uit 647 steentjes en je koopt hem voor 64,99 euro.

5. Wereldkaart

wereldkaart, lego, sets, interieur
Ja, daar is je vriendin blij mee!

Een wereldkaart is een klassiek item voor in je interieur. Maar hoe leuk is het om de wereld zelf te bouwen met LEGO, en dan ook nog eens aan te vinken waar je allemaal bent je geweest. Deze unieke bouwset voor aan je muur bestaat uit 11.695 steentjes, daar ben je dus wel even zoet mee. Je koopt de set voor 249,99 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.