Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 11 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

3 betaalbare custom bikes vanaf 1.950 euro, inclusief een Honda CB750F

Het wekelijkse trio aan brute en betaalbare custom bikes staat weer voor je klaar. De goedkoopste van het stel is ditmaal een Honda, die je al voor 1.950 euro op de kopt tikt.

Heb jij nog geen tweewieler tussen je benen voor het motorseizoen, dat volop gaande is? Geen zorgen. We hebben weer wat toffe custom bikes voor je gevonden om daar verandering in te brengen. Deze week heb je de keuze uit twee Japanners en een Duitser. Check deze Honda’s en de stoere BMW.

1. Honda CB360 Café Racer (1.950 euro)

We trappen onze wekelijkse rubriek met custom bikes af met een ‘hobby-motor’. Deze betaalbare Honda CB360 is bruut, maar heeft nog wat klein werk nodig. Als dat gedaan is, rijd jij onbezorgd met deze Japanse custom de weg op. Met zijn looks zit het in ieder geval al goed. Hij heeft een gave bruine lak, caféracerstuur, ingepakte uitlaatpijpen, een custom zadel en motorisch is bijna alles in orde. Kun jij een beetje sleutelen? Dan is deze motor voor 1.950 euro een buitenkansje. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes vanaf 1.950 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

2. BMW R100 RT caféracer (6.500 euro)

Liefhebbers van custom bikes worden wild van deze BMW R100 RT uit 1987. Deze klassieke BMW is omgebouwd tot een unieke caféracer. Zo is de Duitse motor voorzien van een klassieke kont, custom zadel, superbike-stuur, korte dempers, gave Metzeler-banden, stijlvolle verlichting en handige valbeugels. Motorisch is hij in orde, de custom bike klaar voor de zomer. Hij kost maar 6.500 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes vanaf 1.950 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

3. Honda CB750F Bol’d Or (4.900 euro)

Dan nog een onwijs strakke Honda CB750F, die momenteel in Slovenië staat. De blauwe tank in combinatie met de chromen delen en het bruine zadel matchen lekker. Tel daar de slim geplaatste verlichting, ingepakte uitlaatpijpen, het glimmende blok en de twee enorme uitlaten bij op en het beest is klaar. Hij kost maar 4.900 euro, je moet hem alleen even importeren. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes vanaf 1.950 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

Meer gave custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan ook deze brute exemplaren, waarvan de goedkoopste maar 5.250 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.