Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 9 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

3 unieke en betaalbare custom bikes vanaf 2.700 euro

Daar zijn ze weer: de drie brute en betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel een brute BMW, die je al voor 2.700 euro op de kopt tikt.

Heb jij nog geen tweewieler tussen je benen voor het motorseizoen dat al vol gaande is? Geen zorgen. We hebben weer wat toffe custom bikes voor je gevonden om daar verandering in te brengen. Deze week heb je de keuze uit twee Japanse custom bikes en een Duitser. Check deze Honda’s en de stoere BMW.

1. BMW K100 Caféracer (2.700 euro)

We trappen onze wekelijkse rubriek met custom bikes traditiegetrouw af met de goedkoopste van het stel. Dat is deze week een BMW K100 caféracer. Dit matzwarte monster zit tussen een caféracer en cruiser in. De BMW beschikt over een gave mat zwarte lak, stoere kuip, uniek zadel, bar-end spiegels, gave knipperlichten en een dikke uitlaat. Hij is onlangs voorzien van nieuwe banden en een nieuwe accu, en hoeft alleen nog even nagekeken te worden. Je betaalt maar 2.700 euro voor deze brute motor. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 2.700 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

2. Honda CB750 Nighthawk uit 1982 (8.500 euro)

De eerste van de twee CB750-custom bikes is deze gave Nighthawk. Deze unieke Honda CB750 Nighthawk kwam in 1999 naar Europa en is onlangs omgetoverd tot caféracer. Veel onderdelen zijn nog origineel. Zo zijn de wielen, de banden en de koplamp nog origineel. Het stijlvolle zitje, de handvatten, indicatoren en snelheidsmeter zijn wel vervangen. Uiteindelijk is alles in de originele kleur zwart gespoten. Hij kost 8.500 euro en is klaar voor het nieuwe seizoen. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 2.700 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

3. Honda CB750 K6 Caféracer uit 1976 (7.100 euro)

Jawel hoor, nog een Honda CB750. Ditmaal een CB750 K6 uit 1976. Ook deze Japanner is volledig omgebouwd en gerestaureerd. Zo heeft de motor gave nieuwe spaakvelgen, een Flake Sunrise Orange-lak, caféracer-stuur, twee stoere dempers, een prachtig zadel en stijlvolle lichten. Motorisch verkeert de Honda in goede staat en hij is klaar om direct op weg te rijden. Hij kost je 7.100 euro. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 2.700 euro
(Afbeelding: Caferacerwebshop)

Meer gave custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan deze brute customs, waarvan de goedkoopste maar 5.250 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.