Marlon Labrie
Marlon Labrie Motoren 2 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

3 stijlvolle en exclusieve custom bikes die ook nog betaalbaar zijn

Daar zijn ze weer: de bruutste en betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel, een klassieke Honda, koop je ditmaal al voor 5.250 euro.

Ondanks dat het weer nog niet helemaal mee zit, is het motorseizoen begonnen. Heb jij nog geen tweewieler tussen je benen? Geen zorgen. Wij hebben weer wat toffe custom bikes voor je gevonden om daar verandering in te brengen. Deze week heb je op Manners de keuze uit twee Japanse custom bikes en een Italiaan. Check deze Honda’s en unieke Ducati.

Honda GB500TT Clubman (5.250 euro)

We trappen onze wekelijkse custom bikes rubriek af met een regelrechte klassieker. Namelijk een Honda CB500TT Clubman. Het toffe aan deze machine? Er is nauwelijks wat aan veranderd. Dit is een regelrechte caferacer die tussen 1989 en 1991 is gebouwd. Dit exemplaar is werkelijk perfect, heeft weinig kilometers en wat kleine aanpassingen. Zo is de Clubman voorzien van een nieuwe uitlaat en een nieuwe laag lak. Zie jij jezelf al rijden op dit collectors item? Hij kost maar 5.250 euro, meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 5.250 euro
De Honda GB500TT Clubman. (Afbeelding: Cafe Racer Webshop)

Honda CX500 uit 1979 (6.499 euro)

De tweede custom van de week is tevens een klassieke Honda. Ditmaal een exemplaar dat wel volledig is omgebouwd. Deze Honda CX500 is in 1,5 jaar omgetoverd tot ultiem lekkere custom bike. De fiets is volledig gestript, het motorblok is flink opgeknapt en zijn er vele hoogwaardige onderdelen aan de Honda toegevoegd. Enkele voorbeelden daarvan zijn het handgemaakte zadel, de Halo koplamp, NGK bobine kabels en de DNA luchtfilters. Deze jongen is helemaal klaar voor het motorseizoen. Hij kost 6.499 euro en meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 5.250 euro
De Honda CX500. (Afbeelding: Cafe Racer Webshop)

Ducati Multistrada DS1000 Street Tracker uit 2003 (6.999 euro)

We sluiten onze wekelijkse custom bikes rubriek af met een hele bijzondere fiets. Namelijk deze unieke Ducati Street Tracker. De Ducati is oorspronkelijk een Multistrada (toermotor) uit 2003 die sinds 2016 is omgebouwd tot Street Tracker. De Ducati kreeg een nieuw en typisch ‘Tracker’ frame, een dikke Mivv uitlaat, unieke koplamp, korte spatborden, compacte lichten en een heerlijke kleurstelling. Recent is de ‘Duuc’ straatlegaal gemaakt en voorzien van nieuwe vloeistoffen en een betere tuning. Deze jongen staat helaas wel in Engeland, maar importeren kan uiteraard. Hij kost 6.999,99 euro en meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 5.250 euro
De Ducati Multistrada DS1000 Street Tracker. (Afbeelding: Cafe Racer Webshop)

Meer gave custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan deze brute customs, waarvan de goedkoopste maar 1.700 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.