Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 25 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

3 stoere en betaalbare custom bikes vanaf 1.700 euro

Daar zijn ze weer. De bruutste en betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel, een Kawasaki, koop je ditmaal al voor 1.700 euro.

Het motorseizoen is begonnen, en dan kijk je stiekem toch altijd even naar een nieuwe tweewieler. Deze week heb je op Manners de keuze uit twee Japanse custom bikes en een Duitser. Check deze brute BMW, spotgoedkope Kawasaki en sexy Honda.

1. Kawasaki LTD 440 (1.700 euro)

Ben jij een A2-rijder, maar dan wel het liefst op custom bikes? Dan is deze Kawasaki LTD 440 een toffe optie. Deze Japanner is voorzien van een gave groene lak (AMG Hell Green), stoere velgen, een scramblerstuur, twee Megaton-dempers en een stoer open frame. Op motorisch gebied is alles in orde. Het blok en de schokbrekers zijn recent voorzien van een beurtje, waardoor je er weer even tegenaan kan. Te koop voor 1.700 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 1.700 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Honda CB600 F Hornet custom bike (5.695 euro)

Een custom bike hoeft niet altijd een oldtimer te zijn. Deze Honda CB600 F Hornet onderstreept dat. Deze jongen heeft onlangs nog staan shinen op de Motorbeurs van 2020. De Honda is door de erkende motorbouwer Wimoto omgebouwd en is een stuk stoerder en sportiever gemaakt. Het frame is aangepast, hij is voorzien van twee brute uitlaten, een uniek zadel en motorisch is hij als nieuw. Hij kost maar 5.695 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 1.700 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. BMW R80/7 Caféracer uit 1979 (5.999 euro)

We sluiten het trio aan custom bikes af met een Duitse motor. Namelijk een puntgave BMW R80/7 Caféracer uit 1979. Deze wegenbelastingvrije klassieker is voorzien van een aantal gave aanpassingen. Zo is het frame vernieuwd, heeft hij een custom zadel en custom achterkant, een nieuw stuur, bar-end mirrors en twee gave Megaton-dempers. Met deze jongen pak je heel veel bekijks. Hij kost 5.999 euro, snel bij zijn dus. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 1.700 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer gave custom bikes

Krijg jij geen genoeg van betaalbare custom bikes. Check dan deze brute customs, waarvan de goedkoopste maar 4.800 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.