Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 18 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

3 unieke en betaalbare custom bikes vanaf 4.800 euro

Daar zijn ze weer. De bruutste en betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel koop je al voor 4.800 euro. Snel bij zijn.

Het motorseizoen is begonnen, en dan kijk je stiekem toch altijd even naar een nieuwe tweewieler. Deze week heb je op Manners de keuze uit twee Japanse custom bikes en één Italiaanse. Check deze brute Moto Guzzi en lekkere Honda’s.

1. Moto Guzzi 1000 SPII Café Racer uit 1986 (4.999 euro)

We beginnen met de goedkoopste van het trio aan custom bikes, een puntgave Moto Guzzi uit 1986. Deze excentrieke Italiaan is volledig opnieuw opgebouwd, waardoor hij er weer jaren tegenaan kan. Zo is de Guzzi voorzien van een nieuwe paintjob, nieuwe schokbrekers, een nieuwe kabelboom, een motorrevisie en gave details als het zadel en het houten kontje. Hij kost 4.999 euro en meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 4.800 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Honda CB650 caféracer uit 1979 (4.799 euro)

De parel van de week is naar onze mening deze Honda CB650. De rode rebel is helemaal uit elkaar getrokken en met veel zorg en detail herbouwd. Het resultaat is een van de lekkerste custom bikes die je in deze prijsklasse kunt vinden. Van het frame tot de elektronica en uitlaten; alles is nieuw en verkeert in topstaat. Wel moet je deze jongen alleen even importeren uit Litouwen. Hij kost maar 4.799 euro, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 4.800 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. Honda NX650 ‘Bare Metal Scrambler’ (7.250 euro)

Ben jij niet vies van een bospad of heb je een A2-rijbewijs en wil je gewoon een dikke custom bike rijden? Dan is deze unieke ‘Bare Metal Scrambler’ de ultieme machine. Deze enduro-scrambler is gebouwd op het NX650/ Dominator-blok, dat staat voor betrouwbaarheid en genoeg punch. Verder is de machine van top tot teen aangepakt en voorzien van heerlijke opties. Hij kost 7.250 euro en meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 4.800 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Weer eens wat anders dan custom bikes

Het nieuwe motorseizoen van 2021 is in volle gang. Heb jij nog geen dikke motor? Check dan de vijf dikste motorfietsen voor 2021. Wellicht heb je de keuze dan snel gemaakt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.