Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 30 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

LEGO verkoopt planten die goedkoper zijn dan bij Intratuin

LEGO helpt je deze gure maanden om toch nog wat groene pracht en praal aan je interieur toe te voegen. Check de betaalbare LEGO Icons 10329 Tiny Plants. Voor dit geld koop je geen negen vergelijkbare planten bij Intratuin.

Het wordt steeds vroeger donker en het groen buiten is niet zo groen meer. Hoog tijd dus om het binnen gezellig te maken. Dat kun je doen door nu al met de kerst-sets voor dit jaar van LEGO aan de slag te gaan, die we onlangs op een rijtje hebben gezet. Of je pakt het iets subtieler aan, met kleine planten her en der.

LEGO Icons 10329 Tiny Plants

LEGO heeft namelijk een planten-set onthuld die nooit zijn kleur verliest. Dan hebben we het over LEGO Icons 10329 Tiny Plants, een gloednieuwe set in een ondertussen langlopende lijn aan groene pracht en praal.

Waar de Denen normaliter de productlijn op 1 januari verversen, komt Tiny Plants al op 1 december uit. Daarmee is het direct een perfect cadeautje voor tijdens pakjesavond of kerst.

LEGO Icons 10329 Tiny Plants
(Afbeelding: LEGO)

Of de kleine planten zijn natuurlijk een mooie aanwinst voor je eigen interieur. De set bestaat uit 758 steentjes, waarmee je negen kleine terracottakleurig bloempotten kunt bouwen, inclusief planten.

Overal planten in je interieur

De selectie is even kleurrijk als exotisch, met onder andere een flamingoplant, twee cactussen die woestijnen kunnen overleven en de zogenaamde Venus-vliegenvanger. Stuk voor stuk zijn het vrij compacte bouwsels, met de flamingoplant als grootste plant, 16 centimeter hoog en 10 centimeter breed. Voor één flamingoplant betaal je bij Intratuin al 9,99 euro.

LEGO Icons 10329 Tiny Plants
(Afbeelding: LEGO)

De LEGO-bouwset levert een mooi kleurenpalet op, dat je natuurlijk in je interieur kunt verwerken naar eigen inzicht. Allemaal op één plankje, of verspreid door je hele huis. Of je gaat met de bouwinstructies voor de potten aan de slag en je ontwerpt je eigen planten en bloemen. Afijn: je hoeft je deze gure maanden niet te vervelen, ook als je geen groene vingers hebt.

Prijskaartje en release

LEGO Icons 10329 Tiny Plants is vanaf nu te bestellen in de LEGO Store, voor 49,99 euro, en wordt dus vanaf 1 december geleverd. Hier kan de Intratuin niet tegen op. Ben je minder van de groene pracht en praal? Dan hebben we hier een overzicht van de tofste feestmaanden-sets van het merk voor je samengesteld. Tijd om de kerstman te spelen!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.