Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 2 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Daredevil-acteur schept duidelijkheid over rol in Spider-Man-trailer

Fans zijn er vrij zeker van: Matt Murdock en daarmee zijn alter-ego Daredevil, is kort te zien in de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home. Nu reageert de acteur zelf op die theorie.

De hype rondom de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home was al enorm. Fans hebben zo lang op hun eerste voorproefje moeten wachten dat Marvel Studios flink kon scoren.

Spider-Man: No Way Home en Daredevil

En hoe! De eerste trailer brak zelfs meerdere records, zoals je hier kunt lezen. Dat hebben Sony en Marvel deels te danken aan hyper-alerte fans die de video keer op keer bekeken hebben vanwege één specifiek moment.

Het internet ging namelijk los op een korte scène waarin Peter Parker met een mysterieus persoon aan het praten is. Enkel zijn vooramen waren te zien, maar fans waren er zeker van: dat moet wel de advocaat Matt Murdock zijn, oftewel: Daredevil!

Geruchten wijzen ondertussen al jaren op een comeback voor Charlie Cox’s personage uit de gelijknamige Marvel-serie van Netflix.

Daredevil-ster begint gangsteroorlog in ‘de nieuwe Peaky Blinders’

Charlie Cox reageert op wilde theorieën

Toch hebben niet wij, maar de acteur zelf nu slecht nieuws voor je. Cox is binnenkort te zien in een veelbelovende gangster-serie genaamd Kin. Ter promotie van dat project werd hij geïnterviewd door ComicBook.com.

Het was slechts een kwestie van tijd voor een journalist hem zou confronteren met de trailer voor Spider-Man: No Way Home en de wilde theorieën van fans.

Helaas was Cox opvallend duidelijk over of hij nou wel of niet in de trailer zat: “Ik kan je beloven dat dat niet mijn voorarmen zijn.”

Dat betekent uiteraard niet dat Charlie Cox niet in de film zit. Maar het heilige bewijs dat fans gespot dachten te hebben kunnen we van de tafel vegen.

We gaan geen antwoorden krijgen

‘Ik zou op geen enkele manier iets willen verpesten. Weet je wat ik bedoel?” aldus de acteur. “Dus, het maakt me een beetje angstig in dat opzicht, weet je, omdat het moeilijk is om over te praten. Je weet alles wat ik zou zeggen, ik denk dat iedereen, inclusief ikzelf, gewoon zal moeten afwachten wat er gebeurt. ”

Daarmee slaat de 38-jarige acteur de spijker op zijn kop. Ook als hij wel zijn debuut zou maken in de Marvel-film, dan zou hij het alsnog moeten ontkennen. Dus ernaar vragen heeft weinig zin. Maar in de trailer zat ie niet.

Nog even afwachten dus, tot 16 december. Vanaf dan draait No Way Home in de Nederlandse bioscopen en gaan we ontdekken of Matt Murdock echt de advocaat van Peter Parker wordt. Na het einde van Far from Home is het duidelijk dat ie er eentje nodig heeft, of het nou Daredevil wordt of niet.

Spider-Man troeft andere Avengers af met speelduur nieuwe film

CB

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.