Pim Jansen
Pim Jansen Fitness 20 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

6 transformaties van Marvel-acteurs die mannen hoop bieden

Ook als je dunne armpjes of een bierbuik hebt, is er hoop op het lichaam van een superheld. Deze Marvel-acteurs onderstrepen dat. Probeer het eens met hun workouts.

Bij Chris Hemsworth voelt het alsof hij van nature de torso van een adonis heeft en dat de rol van Thor hem is komen aanwaaien. Maar dat is natuurlijk niet zo, daar heeft hij jaren voor getraind. En dat geldt nog veel meer voor de overige superhelden in dit rijtje.

Voor en na: transformaties van Marvel-acteurs

In Captain America: The First Avenger gaat het letterlijk om de transformatie van een iele aspirant militair tot een held met superkrachten. Steve Rogers (Chris Evans) komt niet door de keuring, wordt onderworpen aan een wetenschappelijk experiment en de rest van het verhaal ken je als het goed is. Dit was ook ongeveer het verhaal van Chris Evans zelf, maar in het echte leven moest hij het doen zonder wetenschappelijk experiment. Zoals je in deze Instagram-post ziet, is dat aardig gelukt. Check hier zijn workout.

Maar er zijn meer Marvel-acteurs een transformatie ondergaan voor hun rol als superheld. Swipe door de voor- en nafoto’s.

Swipend naar rechts zie je de transformaties van deze Marvel-superhelden:

  • Chris Evans – Captain America
  • Tom Holland – Spider-Man
  • Chris Pratt – Star‑Lord (Guardians of the Galaxy)
  • Chris Hemsworth – Thor
  • Robert Downey jr. – Iron Man
  • Kumail Nanjiani – Kingo (Eternals)

Workouts van superhelden

Nu wil jij natuurlijk weten hoe het deze mannen ooit is gelukt om hun alledaagse mannenlichaam te transformeren naar dat van een superheld. Welnu, een aantal workouts van deze Marvel-acteurs uitgelicht.

  • Check hier en hier de workout van Tom Holland voor zijn rol als Spider-Man
  • Check hier een workout van Chris Hemsworth en hier zijn geheim voor motivatie
  • Check hier de 6-daagse workout van Kumail Nanjiani voor zijn rol als Kingo

Heb je helemaal niets met de superhelden en acteurs van Marvel en en train je liever voor het lichaam van James Bond? Even goede vrienden. Check hier de ‘bodyweight workout’ van Daniel Craig voor No Time to Die.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.