A. de Jong
A. de Jong Style 3 okt 2019

Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’ gedropt: nieuwe trend is geboren

Nike heeft het iconische model Air Force 1 een winterupdate gegeven met Gore-Tex, zodat je in de winter zonder koude tenen de straat op kunt in je favoriete sneakers. We kunnen spreken van een trend.

Eerder deze week las je over de Adidas Stan Smith x GORE-TEX Infinium Thermium sneakers. Ook klassiekers die winterproof zijn gemaakt. Binnenkort komt daar het Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’ bij.

Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’

GORE-TEX is kort gezegd een isolatiemateriaal dat bestaat uit verschillende laagjes. Het materiaal is ademend en toch waterdicht. Ooit bedacht om electronica mee te isoleren, tegenwoordig bekend van outdoorkleding en en isolatiekleding. ‘Guaranteed to keep you dry‘, is de slogan van bij het Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’.

Nike Air Force 1 Gore-Tex pack

Het Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’ is nog niet te koop, maar de modellen komen naar verwachting deze maand uit op de website bij geselecteerde verkooppunten. Check hieronder de beschikbare kleuren. Allemaal klaar voor een winterseizoen zonder koude en natte voeten.

Nike Air Force 1 Gore-Tex pack
Nike Air Force 1 Gore-Tex pack
Nike Air Force 1 Gore-Tex pack
Nike Air Force 1 Gore-Tex pack

Nike Air Force 1 Gore-Tex High

Dan is er ook nog de Nike Air Force 1 Gore-Tex High, met een aanpasbare hoge binnenschoen met rits. Ook deze schoen komt in oktober op de markt. Nu is het wachten op andere merken die hun klassieke sneakers een winterupdate geven.

Nike Air Force 1 Gore-Tex pack

De Nike Air Force 1 gaat alweer een tijdje mee. In 1982 werden de sneakers voor het eerst geproduceerd en tot op de dag van vandaag rollen de schoenen nog steeds van de band. Inmiddels zijn de sneakers in meer dan 1.700 verschillende kleurcombinaties uitgekomen. Bekijk bijvoorbeeld deze ‘Crocs’-versie en deze 3D-versie.

Meer packs van Nike

Check naast het Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’ ook het ‘Animal Pack’ 3.0 en het ‘SpongeBob Squarepants x Kyrie 5 Pack’.

👟 Lees ook: 7 stijlvolle én weerbestendige sneakers voor de herfst van 2019

Reageer op artikel:
Nike Air Force 1 ‘Gore-Tex pack’ gedropt: nieuwe trend is geboren
Sluiten