Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 16 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

5 stijlvolle Gore-Tex sneakers voor warme en droge voeten in de winter

Je las op Manners al eens over Gore-Tex sneakers van Nike en Adidas, inmiddels kunnen we spreken van een trend. We zetten de meest stijlvolle varianten voor het najaar van 2019 voor je op een rij.

Gore-Tex sneakers

We zijn dol op sneakers, behalve in de winter. Maar dit jaar komen verschillende merken ineens met Gore-Tex, kort gezegd een isolatiemateriaal dat bestaat uit meerdere laagjes. Het materiaal is ademend en toch waterdicht. Ooit bedacht om electronica mee te isoleren, tegenwoordig bekend van outdoorkleding en en isolatiekleding. Vijf stijlvolle sneakers voor warme en droge voeten in het najaar van 2019.

Adidas Stan Smith x GORE-TEX Infinium Thermium

adidas, stan smith, sneakers, gore-tex, 3
Bron: Adidas

Adidas heeft ervoor gekozen een klassieker om te bouwen tot wintervariant. Om precies te zijn wordt in deze Adidas Stan Smith sneakers gebruik gemaakt van GORE-TEX Infinium Thermium, een nieuwe producttechnologie die speciaal is bedoeld voor schoenen. Je koopt ze voor 119,95 euro. Lees hier meer.

Nike Air Force 1 Gore-Tex pack

Nike Air Force 1 Gore-Tex pack (2)
Bron: sneakerfreaker.com Bron: sneakerfreaker.com

Ook Nike doet mee, uiteraard. Niet met één paar Gore-Tex sneakers, maar met een compleet pack. Het gaat om het model Nike Air Force 1, waarvan de wintervariant in verschillende kleuren uitkomt. Onze favoriete kleur is beige. De schoenen gaan naar verwachting deze maand in de verkoop. Lees hier meer.

GEL-Kinsei OG ‘GORE-TEX’

@affixworks x @asics_sportstyle x @goretexstudio GEL KINSEI OG GORE-TEX visualised at 15Hz will release in limited quantity on 19/10/19 at 11am JST via http://affix-works.com and select retail partners in Japan

1,263 Likes, 10 Comments – @affixworks on Instagram: “@affixworks x @asics_sportstyle x @goretexstudio GEL KINSEI OG GORE-TEX visualised at 15Hz will…”

Dan onze persoonlijke favoriet uit het rijtje, de GEL-Kinsei OG ‘GORE-TEX’. Deze sneakers zijn het prachtige resultaat van een samenwerking tussen Affix Works en ASICS. Vanaf 19 oktober te koop via de website van Affix Works. Lees hier meer.

Chuck 70 Gore-Tex High Top

converse, gore-tex, chuck taylor, sneakers
Bron: Converse

De Chuck 70 Gore-Tex High Top is een life-changing uitkomst voor fans van Converse sneakers. Die zijn ‘s winters namelijk écht te koud. Nu dus niet meer. Je koopt ze voor 110 euro, verkrijgbaar in twee kleuren.

Nike Air Force 1 Gore-Tex High

Nike Air Force 1 Gore-Tex pack
Bron: Nike

Nog een paar warme en droge sneakers van Nike: Air Force 1 Gore-Tex High, met een aanpasbare hoge binnenschoen met rits. Ook deze schoen komt deze maand naar verwachting op de markt.

? Check ook: 7 stijlvolle schoenentrends om tijdens de herfst/winter 2019 in te investeren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 stijlvolle Gore-Tex sneakers voor warme en droge voeten in de winter
Sluiten