Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 22 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Full Force Low met 50 procent korting

We beginnen de week met dikke korting sowieso al betaalbare sneakers. Check de Nike Full Force Low, die je nu voor de helft van het geld koopt en best veel lijkt op de New Balance 550.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag de goedkoopste schoenen voor volwassenen op de website van Nike. En toch zijn ze best cool.

Nike Full Force Low met 50 procent korting

De Full Force Low is niet het bekendste model van Nike, maar dit lage type schoen domineert tegenwoordig wel het straatbeeld. Er zitten op het oog elementen van de populaire sneakers Dunk Low en Air Jordan Low in deze betaalbare schoenen. Kort samengevat: vintage basketbalstijl.

Nike Full Force Low nieuwe sneakers met 50 procent korting
(Afbeelding: Nike)

Nike zelf voegt eraan toe dat dit uitgeklede design verwijst naar de klassieke Air Force 1 en leunt op de stijl van de jaren 80 met retro stiksels en op varsity geïnspireerde kleuren. Zal allemaal wel: deze sneakers in 80’s basketbalstijl koop je nu met 50 procent korting, waarna er nog maar 49,95 euro overblijft. Verkrijgbaar in het wit met rode details en wit met zwarte details.

Top 5 sneakers van vorige week

De sneakers van de dag gooien op het einde van de week altijd op een hoop met de wekelijkse top 5. Ook vorige week twee keer een paar Nike-sneakers, waaronder de Air Max Dn. Maar ook New Balance en Adidas. Check hier de top 5 nieuwe schoenen van week 16 in week 2024.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.