Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 20 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Force 1 Low EVO

Bij de Nike Air Force 1 moest je er maar op vertrouwen dat de zolen beschikken over een Air-unit. Maar nu is er de Air Force 1 Low EVO, waarbij de ware aard van de schoen eindelijk wordt onthuld.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de Nike-liefhebber die niet kan kiezen tussen de AF1 en Air Max.

Nike Air Force 1 Low EVO

De relatief betaalbare AF1 is al jaren het meest verkochte model van Nike. Maar je zou dus bijna vergeten waarom er ‘Air’ in de titel staat. Dat laat Nike nu maar eens zien met de Low EVO.

Nike Air Force 1 Low EVO, nieuwe sneakers blauw
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Force 1 Low EVO, nieuwe sneakers rood
(Afbeelding: Nike)

Het eerste wat opvalt aan deze nieuwe sneakers is het grof uitgesneden Nike-logo, beter bekend als de swoosh. Daarna gaan je ogen direct naar de luchtkussens van de schoen, die er sinds 1982 al in zitten, maar nu pas zichtbaar zijn. De Nike Air Force 1 Low EVO is nu te koop voor 139,99 euro.

Sneakers van gisteren: JJJJound x Adidas Samba ‘Mesa’ 

Van de beste verkochte Nike-sneakers naar de coolste sneakercampagne van dit jaar. Check hoe special one José Mourinho de nieuwe JJJJound x Adidas Samba ‘Mesa’ ownt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.