Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Sneakers 19 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: JJJJound x Adidas Samba ‘Mesa’ 

De populairste sneaker op de wereld is er nu in een verrassende variant: Mesa. Ze worden ironisch genoeg geshowd door de minst populaire voetbaltrainer ter wereld.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag dus een van de populairste sneakers op aarde, maar dan opgetrokken uit een verrassend kleurenpalet.

JJJJound x Adidas Samba ‘Mesa’ 

Al in maart van dit jaar lanceerde Adidas in combinatie met JJJJound een variant op de klassieke Samba-sneaker, met een leren bovenwerk, een rubberen zool en de drie aflopende strepen aan weerszijden van de schoen.

JJJJound x adidas Samba Mesa sneakers van de dag111
(Afbeelding: Adidas)
JJJJound x adidas Samba Mesa sneakers van de dag34345
(Afbeelding: Adidas)

Destijds verscheen de speciale Samba alleen in klassiek wit-zwart en zwart-wit. Niemand minder dan ‘The Special One’ is van stal gehaald om een derde variant te presenteren. De derde vrucht der samenwerking tussen Adidas en JJJJound heet ‘Mesa’.

JJJJound x adidas Samba Mesa sneakers van de dag (2)
(Afbeelding: Adidas)
JJJJound x adidas Samba Mesa sneakers van de dag (2)
(Afbeelding: Adidas)

In een Portugese supermarkt zien we José Mourinho met de tabakskleurige sneakers rondlopen. Vanaf 27 juni is de Samba in Mesa-kleurpatroon te koop voor 160 euro.

Sneakers van gisteren: Adidas Y-3 Marathon Trail met korting

Gisteren hadden we ook al een paar Adidas-sneakers in de schijnwerpers gezet, maar wel van een totaal andere signatuur. Op deze trail-sneakers van Japans ontwerper Yohji Yamamoto krijg je nu 100 euro korting.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.