Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 18 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Y-3 Marathon Trail met korting

De zomersale bij Adidas is begonnen, waaruit we onze inspiratie voor de sneakers van de dag hebben geput. Check de stijlvolle Y-3 Marathon Trail, die je nu met een slordige 100 euro korting koopt.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een stijlvolle samenwerking tussen Adidas en de Japanse ontwerper Yohji Yamamoto. Veel mensen verwarren Y-3 met Yeezy, maar dit is dus geen Yeezy-schoen, wees gerust.

Adidas Y-3 Marathon Trail

Net als platte schoenen als de Samba zijn trail-sneakers ongekend populair. Ze kosten wat, maar daarvoor krijg je veel comfort en een coole outdoortstijl. Van de Adidas Y-3 Marathon Trail, een combinatie van beide trends, gaat nu in ieder geval een derde van de prijs af.

adidas y-3 marathon trail nieuwe witte sneakers met 100 euro korting
(Afbeelding: Adidas)
adidas Y-3 Marathon trail zwarte sneakers met korting
(Afbeelding: Adias)

Als eerbetoon aan de Japanse Sashiko-stikseltechniek hebben deze sneakers stikselaccenten in een bijpassende kleur rond de veterstrook, het hielstuk, de middenzool en karakteristieke drie strepen. Hierbij hangen alle eindjes doelbewust los. De combinatie van het off-white (of zwarte) suède en textiel op het bovenwerk maken de outdoorlook samen met de ruige gripzool compleet. Oorspronkelijk kost de Y-3 Marathon Trail 300 euro, maar Adidas geeft bijna 100 euro euro korting. In zowel het zwart als gebroken wit nu te koop voor 201 euro.

Sneakers van gisteren: Nike ACG Air Exploraid

Toevallig lichtten we gisteren ook trail-sneakers uit, zij het een nieuw model. Check de Nike ACG Air Exploraid, een heerlijke reboot van een razend populair model uit de jaren 90.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.