Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 7 jul 2024
Leestijd: 3 minuten

Top 5 sneakers van week 27: korting op Vans, Nike Air Max en meer

Hier is de wekelijkse top 5 sneakers. Met in week 27 van 2024 onder meer dikke korting op de New Balance 610v1 en een gloednieuwe Nike Air Max.

Maar er is nog meer korting, en wel op oranje sneakers van Vans. Perfecte aanvulling op je outfit tijdens de halve finale tegen Engeland.

Top 5 sneakers in week 27 van 2024

We hebben voor je in de aanbieding:

Sneakers van de dag: Asics Hay x Skyhand OG

Om tot deze puike retro handbalschoenen te komen, schakelde Asics dus designmerk Hay in. Logische keuze, te weten dat Denemarken een handballand bij uitstek is. Het resultaat is een trio uiterst stijlvolle sneakers, die door het leven gaan als Skyhand OG.

asicx hay x skyhand og nieuwe handbal sneakers groen
(Afbeelding: Asics)
asics hay x skyhand og nieuwe handbal sneakers lilla
(Afbeelding: Asics)
asics hay x skyhand og nieuwe handbal sneakers blauw
(Afbeelding: Asics)

De Hay x Skyhand OG-sneakers van Asics zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren (groen, lichtblauw, pastel roze), allemaal met een bruine gumzool als fundament. Maar op termijn komen er veel andere kleurcombinaties bij, waarvan verschillende al zijn onthuld. Nu te koop voor 120 euro.

Adidas Stan Smith Freizeit

Soms trek je een outfit uit de kast waar simpelweg geen sneakers onder staan. Mocht je in dat geval niets aan comfort willen inleveren, dan biedt Adidas nu dus een oplossing met de Stan Smith Freizeit.

Adidas Stan Smith Freizeit nieuwe witte sneakers
(Afbeelding: Adidas)
Adidas Stan Smith Freizeit nieuwe sneakers bruin
(Afbeelding: Adidas)

Het bovenwerk ziet eruit zoals je gewend bent van de Adidas-sneakers. Maar de profielzool geeft de schoen een totaal andere look. Ineens is het een keurige herenschoen waarop je naar een bruiloft kunt. De Stan Smith Freizeit is er in het volledig gebroken wit en in het bruin op een zwarte buitenzool. Nu te koop voor 140 euro. Dat is 30 euro meer dan het moedermodel.

Nike Air Max Dn Blueprint

De Air Max Dn kwam voor het eerst uit tijdens Nike Air Max Day 2024. Het is een compleet nieuw model binnen de lijn, dat zich kenmerkt door het luchtkussen met vier grote bubbels, een subtiele ode aan het eerste model.

nike air max db blueprint nieuwe sneakers
(Afbeelding: Nike)
nike air max blueprint nieuwe sneakers bill bowerman
(Afbeelding: Nike)

Op de zijkant van de Air Max Dn Blueprint zie je verschillende teksten uit de schetsboeken van atletiekcoach Bill Bowerman, die in 1964 samen met Phil Knight het sportmerk oprichtte dat later Nike werd. Dn staat overigens voor Dynamic Air, het nieuwe luchtkussensysteem van dubbele drukbuizen, dat bij elke stap een veerkrachtig gevoel biedt. De sneakers mixen moderne technologie met een vleugje historie. Nu te koop voor 179,99 euro.

New Balance 610Xv1 met korting

Outdoormerken als Patagonia, Fjällräven en The North Face zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot populaire lifestylemerken. Iets later volgde de opkomst van de trail-sneakers, die natuurlijk perfect bij de outdoortrend passen. Zo lopen veel mensen nu op Salomon, maar ook merken als Nike en New Balance doen een duit in het zakje.

New Balance stunt met trail-sneakers in de sale die nu €78 kosten
(Afbeelding: New Balance)

De New Balance 610Xv1 is overigens geen technische trailschoen, maar puur een paar sneakers in trailstijl. Genoeg voor het outdoorplaatje, die grove gripzool en technische look. Oorspronkelijk kosten deze sneakers 130 euro, maar op de grijze, beige en olijfgroene edities krijg je 40% korting. Nu dus te koop voor 78 euro.

Oranje Vans Skate Old School met korting

Om te eindigen met Oranjekoorts, maar wel voor een dubbeltje op de eerste rang. We blijven tenslotte Nederlanders. Deze oranje Vans Skate Old School koop je nu met 30% korting. Blijft er 59,50 euro over.

vans oranje sneakers old skool korting week 27
(Afbeelding: Vans)

Check ook de top 5 van vorige week.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.