Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 5 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 610Xv1 voor 78 euro

New Balance heeft een reeks stijlvolle sneakers in de sale gegooid. De beste deal is ons inziens de New Balance 610v1, de trail-schoen die je in drie verschillende kleuren nu met 40 procent korting koopt.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de sneakerhead die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten.

New Balance 610Xv1

Outdoormerken als Patagonia, Fjällräven en The North Face zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot populaire lifestylemerken. Iets later volgde de opkomst van de trail-sneakers, die natuurlijk perfect bij de outdoortrend passen. Zo lopen veel mensen nu op Salomon, maar ook merken als Nike en New Balance doen een duit in het zakje.

New Balance stunt met trail-sneakers in de sale die nu €78 kosten
(Afbeelding: New Balance)

De New Balance 610Xv1 is overigens geen technische trailschoen, maar puur een paar sneakers in trailstijl. Genoeg voor het outdoorplaatje, die grove gripzool en technische look. Oorspronkelijk kosten deze sneakers 130 euro, maar op de grijze, beige en olijfgroene edities krijg je 40% korting. Nu dus te koop voor 78 euro.

Sneakers van gisteren: Nike Air Max Dn Blueprint

Van New Balance naar de Amerikaanse concurrent Nike. Check de nieuwe Nike Air Max Dn Blueprint, die we eerder deze week uitlichtten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.