Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 2 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Stan Smith Freizeit

Iedereen kent de Adidas Stan Smith als sneakers. Dit nieuwe model, Freizeit genaamd, geeft de klassieker ook nog eens de allure van een klassieke herenschoen.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de schoenenliefhebber die nooit kan kiezen tussen sneakers of nette schoenen.

Adidas Stan Smith Freizeit

Soms trek je een outfit uit de kast waar simpelweg geen sneakers onder staan. Mocht je in dat geval niets aan comfort willen inleveren, dan biedt Adidas nu dus een oplossing met de Stan Smith Freizeit.

Adidas Stan Smith Freizeit nieuwe witte sneakers
(Afbeelding: Adidas)
Adidas Stan Smith Freizeit nieuwe sneakers bruin
(Afbeelding: Adidas)

Het bovenwerk ziet eruit zoals je gewend bent van de Adidas-sneakers. Maar de profielzool geeft de schoen een totaal andere look. Ineens is het een keurige herenschoen waarop je naar een bruiloft kunt. De Stan Smith Freizeit is er in het volledig gebroken wit en in het bruin op een zwarte buitenzool. Nu te koop voor 140 euro. Dat is 30 euro meer dan het moedermodel.

Sneakers van gisteren: Asics Hay x Skyhand OG

Van de Stan Smith 2.0 naar een paar schoenen dat meevaart op de trend van platte sneakers als de Adidas Spezial. Check de Asics Hay x Skyhand OG, heerlijke retroschoenen in handbalstijl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.