Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 17 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike ACG Air Exploraid

Ook Nike doet mee met de trend die trail-sneakers heet, waarbij dit nieuwe model minder lomp is dan zijn soortgenoten. Het in de jaren 90 razend populaire model ACG Air Exploraid is terug van weggeweest.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor de liefhebbers van de outdoor-stijl van vandaag die geen 180 euro over hebben voor de Salomon XT-6.

Nike ACG Air Exploraid

De Nike ACG Air Exploraid behoort tot de populairste trailschoenen uit de jaren 90. Nu zijn ze terug en wij zijn fan. Dit is weer eens een andere pasvorm dan je gewend bent van trail-sneakers van bijvoorbeeld Salomon of New Balance; iets subtieler en lichter.

Het zijn overigens niet ‘slechts’ sportstyle-schoenen, maar volwaardige trailrunschoenen waarop je met een gerust hard op pad kunt over verschillende terreinen. Neemt niet weg dat de volledig witte editie en de blauw-geel-beige variant ook erg stijlvol zijn als sneakers, om over het comfort maar te zwijgen. Nu te koop voor 139,99 euro en dat is een prijs die nog te overzien is.

Trail-sneakers van New Balance met korting

Minder technisch, maar minstens even stijlvol is de unisex New Balance 610v1. Die trailschoenen koop je nu met korting, in drie verschillende kleuren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.