Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 6 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

De 3D Nike Air Force 1 sneakers worden de hit van 2019

Nike komt met unieke nieuwe sneakers: de 3D Nike Air Force 1. Juist, schoenen met een 3D-effect. Zet je 3D-bril maar vast op, dit worden een van de populairste schoenen van het jaar.

3D Nike Air Force 1

Hits komen vooral voor in de Top 40 en op Netflix, maar de nieuwe 3D-sneakers van Nike worden ook een regelrechte hit, dat kan niet anders. De 3D Nike Air Force 1 is gemaakt van wit leer, net als de klassieke Nike Air Force 1. Maar aan deze sneaekers zijn 3D effecten toegevoegd.

3D Nike Air Force 1 sneakers

Zo is de het Nike-logo, de zogeheten swoosh, te zien in een blauw-rood 3D-effect. Ook op de hiel en de tong van de sneakers staat Nike geschreven in hetzelfde blauw-rode effect, zoals je oude 3D-beelden ziet zonder een bril. Het coolste detail van de 3D Nike Air Force 1 vind je op de neus, vlak voor de veters. Daar vind je een ouderwetse 3D-bril, die men vroeger droeg in de cinema, toen de 3D-film nog een nieuw fenomeen was. Ook op de zooltjes in de sneakers, die er met een 3D-bril heel anders uitzien, staan de nodige details.

3D Nike Air Force 1 sneakers

Dan het slechte nieuws: er is nog niets bekend over de release, maar op social media zijn de 3D Nike Air Force 1 sneakers al een ware hit. Vermoedelijk komen de schoenen deze zomer uit, maar pin ons daar niet op vast. We houden het voor je in de gaten.

3D Nike Air Force 1 sneakers
3D Nike Air Force 1 sneakers

Meer coole sneakers

In de Top 40 kent een jaar meerdere hits. In het wereldje van de sneakers is dat niet anders. Een van die modellen is de New Balance 990. Check hier onze top 5 edities van die schoen.

Hou ook onze wekelijkse sneaker-kalender in de gaten voor de nieuwste updates. We zetten de 3D Nike Air Force 1 sneakers er direct in als ze beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
De 3D Nike Air Force 1 sneakers worden de hit van 2019
Sluiten