Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 12 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Force 1 ’07 LV8

Op zoek naar stijlvolle witte sneakers? Binnen dat genre is de Nike Air Force 1 ’07 LV8 onze favoriet van 2024 tot nu toe.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een maagdelijk paar voor de liefhebber van witte sneakers, die toch even net iets anders wil.

Nike Air Force 1 ’07 LV8

De Nike Air Force 1 is in 1982 voor het eerst gelanceerd en sindsdien zijn er zo’n 2.000 verschillende modellen ontwikkeld in talloze kleur- en materiaalcombinaties. Onze favorieten binnen de AF1-familie zijn de volledig witte sneakers.

Nike Air Force 1 '07 LV8 nieuwe witte sneakers groen
(Afbeelding: Nike)
Nike Air Force 1 '07 LV8 nieuwe witte sneakers
(Afbeelding: Nike)

Deze nieuwe AF1 ’07 LV8 heeft groene belettering en de editie is vooral speciaal door de subtiele versieringen op de zijkant en achterkant. Het zalmroze naaigaren boven de zool maakt de unieke look compleet. Met deze witte sneakers heb je het gevoel alsof het een of andere luxe collab betreft, maar niets is minder waar. Je koopt deze nieuwe editie van de Nike Air Force voor het bescheiden bedrag van 129,99 euro.

Witte sneakers schoonmaken

Het nadeel van witte schoenen is dat ze nogal besmettelijk zijn. De een houdt juist van een beetje die ingelopen look, de ander houdt ze graag schoon en spierwit. Die laatste groep verwijzen we naar een Manners-artikel uit 2019, met reinigingstips voor verschillende materialen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.