Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 12 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Nicholas Cage onthult trailer voor zijn meest absurde film ooit

Nicholas Cage is binnenkort te zien in wat hij zijn ‘wildest movie ever’ noemt: Prisoners of the Ghostland. Dat zegt wat, gezien het absurde oeuvre van de acteur. De nieuwste trailer… intrigeert.

Nicolas Cage is één van de meest excentrieke Hollywood-sterren. Hij belichaamt het woord. Van het zichzelf failliet kopen van kastelen in Europa tot het spelen in de meest absurde films: Cage blijft verbazen.

Nicholas Cage blijft verbazen

Dit jaar sloeg hij nog poppen in elkaar in een absurde cultfilm en legde hij op Netflix de geschiedenis uit van beroemde scheldwoorden en vloeken.

Onlangs kwam helaas het nieuws naar buiten dat de 57-jarige acteur toch niet Joe Exotic gaat spelen, de Tiger King uit de gelijknamige Netflix Original.

Prisoners of the Ghostland

Gelukkig is er altijd weer een ander merkwaardig Cage-project om naar uit te kijken. Deze week kwam namelijk een nieuwe trailer uit voor Prisoners of the Ghostland, een actiefilm van regisseur Sion Sono waarin Cage de hoofdrol speelt.

In de verraderlijke grensstad Samurai Town wordt een meedogenloze bankrover (Nicolas Cage) uit de gevangenis gehaald door de rijke krijgsheer The Governor (Bill Moseley), wiens geadopteerde kleindochter Bernice (Sofia Boutella) vermist is.

De gouverneur biedt de gevangene zijn vrijheid aan in ruil voor het terughalen van de wegloper. Vastgebonden in een leren pak dat zichzelf binnen vijf dagen zal vernietigen, gaat de bandiet op reis om de jonge vrouw te vinden – en zijn eigen weg richting verlossing.

Mandy

Regisseur Sono staat nou niet bepaald bekend om Oscar-krakers, maar de studio achter Prisoners of Ghostland belooft wel veel goeds. Zij leverden met Nicolas Cage onder andere Mandy en Color out of Space af. Vooral Mandy, een horrorfilm, maakte indruk met een topscore van 90 procent op Rotten Tomatoes.

Of Prisoners of the Ghostland ook van dat kaliber is, gaan we op 17 september ontdekken. Dan komt de film zowel in de bioscoop als digitaal uit.

Wildste film ooit

Cage beschrijft de film in ieder geval alvast als “the wildest movie i’ve ever made.” En dat zegt wat, als je naar het oeuvre van de acteur kijkt. Met meer dan honderd titels en de meest absurde scripts.

De nieuwste volledige trailer van Prisoners of Ghostland lijkt in ieder geval Cage’s claim te onderschrijven. Dit wordt een wilde achtbaanrit.

Of het ook een even goede film als Mandy wordt blijft een kwestie van afwachten, maar één ding is duidelijk: we gaan ons in september goed vermaken.

Netflix dropt trailer voor The Witcher-film die sneller komt dan je denkt

Nicholas Cage is binnenkort te zien in wat hij zijn 'wildest movie ever' noemt: Prisoners of the Ghostland.
🍥 (Afbeelding: Untitled Entertainment)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.