Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Amazon Prime Video 3 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

John Cena en Awkafina in idiote actie-comedy met wonderlijke cast

Een loterij met een hele dikke jackpot. Maar wie het winnende lot heeft, mag tot zonsondergang geheel legaal vermoord worden door iedereen die ook op het prijzengeld aast.

Tot zover het doldrieste plot van JACKPOT!. De nieuwe actie-komedie verschijnt aan het eind van de zomer bij Amazon Prime Video, met Nora Lum (beter bekend als Akwafina) en John Cena als verrassend duo in de hoofdrol. De cast word gecompleteerd door een aantal verrassende namen.

Akwafina en John Cena pakken hoofdrollen in actie-komedie JACKPOT!

De hoofdrollen in JACKPOT! worden voor rekening genomen door comédienne Akwafina (bekend van Crazy Rich Asians) én acteur-worstelaar John Cena (bekend van deze recente Netflix-hit met Jackie Chan). Akwafina speelt de rol van Katie Kim. Bij toeval komt zij in het bezit van het winnende lot van de ‘Grote Loterij’. Helaas is ze daarmee automatisch één dag lang vogelvrij verklaard, tegenover iedereen die bereid is een moord te plegen voor een zak geld.

Tegen wil en dank werkt ze samen met Noel Cassidy (John Cena). Hij is bereid haar tot zonsondergang te beschermen tegen alle moordlustige jackpotjagers. In ruil daarvoor wil hij een deel van het geld.

john cena akwafina jackpot amazon prime video
(Afbeelding: Amazon MGM)

Simu Liu, die net als John Cena schitterde als een van de Kens in kaskraker Barbie, neemt de rol van bad guy op zich. Andere high-profile rollen zijn voor rapper Machine Gun Kelly en Sean William Scott. Laatstgenoemde is bekend als grappenmaker van dienst in legendarische zeroes-puberfilms als American Pie en Old School. Tot slot neemt Paul Feig, bekend van Bridesmaids en The Heat, plaats in de regisseursstoel.

Première op Amazon Prime Video op 15 augustus

Op de première van JACKPOT! moeten we nog even wachten, maar gelukkig niet te lang. Vanaf 15 augustus vind je hem in het filmaanbod van Amazon Prime Video. De trailer staat nu al online.

Ongecompliceerd vechten en lachen, dat is het recept van JACKPOT!. In de trailer is te zien dat de film zichzelf niet te serieus neemt. Dat kunnen we voor films in dit genre alleen maar toejuichen. Vanaf 15 augustus te zien op Amazon Prime Video!

Kijk tot die tijd alvast naar Trigger Warning. Ook een film in de categorie ‘ongecompliceerd vermaak’, met Jessica Alba in de hoofdrol!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.