Martin de Coninck
Martin de Coninck Games 12 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo speel je met Messi en Neymar in Call of Duty: Modern Warfare 2

Messi, Neymar en Pogba kunnen natuurlijk een aardig balletje trappen, maar hoe reageren de mannen tijdens een gevecht op leven en dood? Gamers die Call of Duty: Modern Warfare 2 of Warzone 2.0 spelen, kunnen binnenkort vrijuit knallen knallen met hun favoriete voetbalster. Dankzij een special event ter ere van het WK in Qatar komen er drie operator-bundels beschikbaar voor de Call of Duty-games.

Zou Neymar bij het minste of geringste als een stervende zwaan naar de grond duiken tijdens een vuurgevecht? Of verrast de Braziliaanse voetballer door louter moed te tonen? Het antwoord krijgen we na aanvang van het WK in Qatar. Vanaf dat moment komen de operator-bundels van de drie spelers beschikbaar in de games. Call of Duty Season 01 Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 gaan 16 november live en de eerste operator-bundel met Neymar volgt op 21 november.

Call of Duty Season 01: data voor in je agenda

16 november dus, dan is het zover. Een fijne dag voor shooter-liefhebbers die ook van een lekkere pot voetbal houden. Na de release moet je nog een paar dagen geduld hebben en verschijnen achtereenvolgens:

  • Neymar Jr. operator-bundel
    Beschikbaar vanaf 21 november
  • Paul Pogba operator-bundel
    Beschikbaar vanaf 25 november
  • Leo Messi operator-bundel
    Beschikbaar vanaf 29 november

Volgens Activision, het computerspellenbedrijf verantwoordelijk voor de Call of Duty-franchise, maakt het internationale voetbal indruk in Season 01 van het Modern Warfare FC-evenement. “Tijdens seizoen 1 zullen meer details naar buiten komen, zoals informatie over een tijdelijke CODBall-modus en een community Support Your Team Pick’em-minigame”, aldus Activision.

Messi en Neymar in Warfare 2, maar hoe dan?

De volledige inhoud van de verschillende spelersbundels in de nieuwe Call of Duty-games is nog niet bekend. Als we afgaan op bundels uit voorgaande jaren kunnen we in ieder geval het volgende verwachten: blauwdrukken voor wapens, stickers, spelerskaarten, emblemen en dodelijke moves om andere spelers uit te schakelen. Misschien krijgt Neymar wel een speciale stervende zwaan afwerkmove of dribbel je met Messi door een regen van kogels.

Speel je liever FIFA? Check dan wie FIFA (de game) voorspelt als winnaar van het WK 2022. De vorige 3 edities had de game het bij het rechte eind.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.