Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 23 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

LEGO pick-up is ultieme zomerset en je krijgt er een gratis set bij

Zo’n beetje iedereen gaat deze dagen naar tuincentra om in één klap de verloederde tuin te vernieuwen met tuinplanten en dergelijke. Wij bouwen dat tafereel liever na met LEGO, zonder modderige handen. Deze pick-uptruck is wat dat betreft de ultieme bouwset met de zomer op komst. En je krijgt eer een gratis zomerse set bij als cadeau.

Dat LEGO een aantal prachtige replica’s van auto’s heeft als 18+ bouwsets, zag je al in deze top 7 sets voor volwassenen. Deze pick-uptruck rijden we vandaag ook dat wagenpark in.

Pick-uptruck met tuinplanten van LEGO

Met dit bouwproject ga je niet alleen naar de denkbeeldige tuinmarkt, maar ook terug naar de jaren 50. De pick-uptruck van LEGO is gebaseerd op een klassieke boerderijtruck uit die tijd.

lego, zomer, bouwset, gratis, pick-up truck, volwassenen, tuinplanten

De bouwset bestaat in totaal uit 1.677 steentjes en meet 14 centimeter (hoogte) bij 33 centimeter (lengte) bij 14 centimeter (diepte). Naast de pick-uptruck bestaat de bouwset uit onder meer tuinplanten, groenten, een kruiwagen en gieter.

Bouwset te koop met gratis extra

Door naar de verkoopprijs. In vergelijking met andere auto’s is deze zomerse pick-uptruck best betaalbaar. Je betaalt 129,99 euro en op het moment van schrijven krijg je daar deze zomerse bouwset gratis bij.

lego pick up truck tuinplanten gratis set zomer

Check ook dit geniale en pas onthulde eerbetoon aan Pac-Man, in de vorm van een LEGO-arcadekast. En voor de die-hard fan van het Deense speelgoed, of beter gezegd de Legoïst: dit nieuwe boek is de ultieme LEGO-bijbel, die je gerust kunt interpreteren als het Genesis 2 van de minifiguren.

Toch liever de natuur in?

Heb je liever echte planten dan nepbloemen die uit plastic steentjes zijn opgebouwd? Check dan deze tien eetbare planten, die je gratis uit de Nederlandse natuur plukt voor een heerlijke salade. Maar het liefst zit je natuurlijk binnen met LEGO te knutselen. Heb je wel deze spotgoedkope airco bij Lidl nodig.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.