Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 23 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Airco-aanbiedingen sorteren voor op zomer vol hittegolven

We hebben lang genoeg kunnen klagen over het slechte weer dus nu is het moment eindelijk aangebroken om te mopperen over de hitte. Tenzij je snel en vroeg genoeg bent om een betaalbare airco op de kop te tikken. Met een stuntactie van de Lidl bijvoorbeeld, al kan een vergelijkbaar alternatief ons ook bekoren. Geen overbodige luxe in een zomer vol hittegolven, zoals voorspeld is door de weerdiensten.

Eerst snel nog even langs discountconcurrent Action om onze nagelnieuwe Kamado-barbecues op te pikken. Het kleine model past perfect op het balkon, terwijl het grote beest ideaal is voor feestjes in de tuin. Maar om tussen zomerse hapjes door af te kunnen koelen op iets anders dan onze verse voorraad abdijbier, hebben we ons oog laten vallen op een airco die momenteel bij Lidl in het zonnetje staat.

Betaalbare airco van Lidl

De betaalbare airconditioner is met een koelvermogen van 7.000 BTU geschikt voor ruimtes tot en met 25 vierkante meter. En dankzij de onopvallende transportwielen onderaan kun je het hele apparaat in een handomdraai van kamer naar kamer verplaatsen. De afstandsbediening en het display met soft-touch bediening zorgen dan weer voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

betaalbare airco, lidl, airconditioner
(Afbeelding: Lidl)

En even aangenaam als een zomers briesje zijn de drie functies van de Lidl-airco. Naast een ruimte verkoelen, krijg je ook de optie om de kamer te ontvochtigen of simpelweg te ventileren. Verder zorgt de 24-uurstimer er evenwel voor dat je verkeerde been niet badend in het zweet uit bed hoeft te stappen.

Momenteel biedt Lidl de betaalbare airco aan met een korting van 25 procent. Eerst kostte het pareltje nog 199 euro, maar nu kun je al verkoeling vinden voor slechts 149 euro.

Mediamarkt heeft alternatief

Indien de aankomende hittegolf (hopelijk) een snelle en totale uitverkoop veroorzaakt, raden we je ook aan een blik te werpen op een vergelijkbaar alternatief. Bij Mediamarkt vind je een iets minder krachtige airco voor een iets hogere prijs van 179 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.