Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Hebbedingen 14 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze energiezuinige airco heeft een spotprijs én goede reviews

Voor een fris briesje kun je natuurlijk een rondje fietsen op een goedkope e-mountainbike, maar je kunt ook een nóg goedkopere airco kopen. Deze week heeft Bol er eentje met korting. Tijdelijk kost hij 159,99 euro.

Het is pas halverwege mei en toch moeten we al drie keer per dag een nieuw T-shirt aantrekken. Kun je nagaan hoe het over twee maanden is. Om alvast voorbereid te zijn, en om niet iedere paar dagen een wasmachine vol t-shirts te hebben, zijn we er vroeg bij met deze airco met korting. Niet alleen zijn ze nu nog niet uitverkocht, er is er zelfs een in de aanbieding bij Bol.

Mobiele airco van Tristar in de aanbieding bij Bol

Deze mobiele airco van Tristar met korting kan een ruimte van maximaal 40 kubieke meter koelen. Dit kost hem enige moeite, gezien de 65 decibel aan geluid die hij produceert (dat is een vergelijkbaar geluidsniveau met een kwakende kikker), maar niet veel energie. De Tristar met korting scoort namelijk energielabel A en verbruikt 0.5 kWh per uur, waarmee hij zeer energiezuinig te noemen is.

Specificaties energiezuinige airco met korting van Tristar

Verdere specificaties van deze energiezuinige airco zijn als volgt. Er zijn drie functies: de airco kan de lucht koelen, ontvochtigen of ventileren. Met de eerste optie kun je een temperatuur instellen tussen de 16 en 31 graden. Er zit een afstandsbediening bij, waardoor je je niet in het zweet hoeft te werken om hem aan te zetten. Je kunt ook een timer inschakelen.

energiezuinig bol airco korting aanbieding
(Afbeelding: Bol)
energiezuinig bol airco korting aanbieding
(Afbeelding: Tristar)

Op dit moment heeft deze energiezuinige airco in de aanbieding bij Bol een gemiddelde beoordeling van 3.7 uit 5. In de comments lezen we dat het apparaat goed zijn werk doet: zo meldt een gebruiker dat diens slaapkamer de 40 graden aantikte, maar naar tevredenheid door de airco kon worden gekoeld.

Wel lezen we ook dat de gebruiksaanwijzing te wensen overlaat. Je moet erop letten dat je eens in de paar dagen het waterreservoir leegt (aangezien hij de lucht ontvochtigt), anders ontstaat er een plasje water onder het apparaat.

Tijdelijk is deze energiezuinige airco van Tristar in de aanbieding bij Bol voor 159,99 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.