Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 6 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze betaalbare espressomachine wint het op prijs-kwaliteit

We hebben voor jou even gezocht naar een betaalbare espressomachine met een mooi design en goede reviews. Komen we uit bij de pistonmachine van LunaSea op Bol.com, waarbij de genialiteit in de eenvoud zit.

Kun je nog zo’n dure volautomatische koffiemachine met bonenreservoir kopen, met een piston win je altijd als het aankomt op lekkere en sterke koffie. Nou heb je ook dure pistonmachines, voor in de horeca bijvoorbeeld, maar uit eigen ervaring weten we dat je uit betaalbare apparaten al heel lekkere espresso en koffie krijgt. Helemaal als je een beetje investeert in goede gemalen bonen.

Pistonmachine van LunaSea voor goede koffie

Het eerste dat opvalt aan deze pistonmachine bij Bol.com is het minimalistische design. Persoonlijk houden we daarvan. Die grote lompe volautomatische bakbeesten die de hele keuken in beslag nemen, schenken naar ons gevoel vol desinteresse Nederlandse bakken koffie. Design-espressomachines drukken met liefde Italiaanse espresso uit hun piston.

bol.com lunsea betaalbare design espressomachine piston korting goede reviews
Klein maar fijn (Afbeelding: LunSea)

Maar aan ons gevoel heb je niets. Door naar de feiten. Deze espressomachine produceert 15 bar om koffie te maken. Deze druk zorgt voor een espresso, puur of voor je cappuccino, met een heerlijke volle smaak. 

Design-espressomachine met korting bij Bol.com

Het minimalistische designapparaat van LunaSea is bovendien simpel in gebruik. Je stopt gemalen koffie in de piston, draait die in het apparaat en kiest voor een espresso, doppio of normale koffie. Het stoompijpje maakt de pistonmachine bij Bol.com compleet. Zo maak je in een handomdraai ook een cappuccino.

bol.com lunsea betaalbare design espressomachine piston korting goede reviews
(Afbeelding: LunSea)

De design-espressomachine koop je bij Bol.com nu met 7 procent korting. Hierdoor is de pistonmachine van Lunsea afgeprijsd van 139,95 euro naar 129,95 euro. Tel daar de reviews bij op (4,4 sterren uit 48 reviews) en je kunt concluderen dat dit apparaat het wint op prijs-kwaliteitsverhouding. Hiermee ga jij je visite verrassen.

Percolator bij Lidl

Het kan nog goedkoper. Met deze percolator van 10 euro bij Lidl maak je tevens heerlijke espresso.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.