Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Gadgets 19 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Lidl plakt megakorting in folder op koffiemachine van topmerk

Lidl stunt in de folder van deze week met een Krups-koffiemachine, waar men maar liefst 450 euro korting op plakt. Het koffiezetapparaat werkt met verse bonen is eveneens geschikt voor varianten als latte’s en cappuccino’s. Deze week van 749 euro voor 299 euro. Prima aanbieding!

Bij Lidl zijn producten dermate goedkoop, dat men zichzelf ermee verrast. In de folder staat de Krups-koffiemachine namelijk voor 329 euro aangeboden. Ga je echter naar de webshop, dan kun je hem voor 299 euro aanschaffen. Daarmee geeft Lidl 60 procent korting op de adviesprijs van het koffiezetapparaat. Een nóg betere deal dan de barbecue die Lidl in de aanbieding heeft, als je het ons vraagt.

Koffiezetapparaat in aanbieding met verse bonen

De Krups Arabica koffiemachine uit de Lidl-folder tovert verse bonen om in koffiespecialiteiten die variëren van 20 milliliter tot 180 milliliter in omgang. Met de individuele instellingen voor koffiesterkte en waterhoeveelheid bepaal je zelf of je er een loeisterke espresso of een laffe latte van maakt.

koffiezetapparaat koffiemachine korting aanbieding folder lidl (3)
(Afbeelding: Krups)
koffiezetapparaat koffiemachine korting aanbieding folder lidl (4)
(Afbeelding: Krups)

Nog enkele cijfers die wellicht belangrijk zijn om te weten vóór aankoop: de Krups-koffiemachine heeft een vermogen van 1450 watt, het bonenreservoir heeft een capaciteit van 275 gram en het ding is 7,5 kilo zwaar.

Koffiemachine met korting: dit vinden gebruikers

Er vanuit gaande dat Lidl geen moderators in dienst heeft die alle negatieve recensies weghalen, zijn de gebruikers zéér positief over dit Krups-koffiezetapparaat uit de folder. De gemiddelde beoordeling op basis van bijna 500 reviews is 4,6 uit de 5. Zo zegt ene Nancy: ‘de beste deal als je een koffiemachine met bonen zoekt.’

Aan deze koffiemachine in de aanbieding kun je geen buil vallen, zou je zeggen, zowel in financieel als kwalitatief opzicht niet. Je bestelt hem in de webshop van Lidl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.