Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Gadgets 30 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Koffieleuten opgelet, Albert Heijn stunt met Philips-machine

Albert Heijn stunt in de webshop met een koffiemachine van Philips. Het apparaat heeft een melkopschuimer en maalt zelf zijn koffiebonen. Deze week van 500 euro voor 250 euro. Da’s 50 procent korting, als we Albert Heijn op zijn blauwe logo geloven.

In dezelfde week dat Bol een Philips-koffiemachine met forse korting in de uitverkoop gooit, doet Albert Heijn dat ook. Het is een iets simpeler model, maar daardoor ben je wel een stuk goedkoper uit. In vergelijking met de EP2334 van Bol is deze EP1220 van Albert Heijn 135 euro namelijk goedkoper.

Philips Espresso Machine met korting bij Albert Heijn

Voordat we naar de specificaties van deze Philips-koffiemachine kijken, schijnen we zoals altijd eerst ons licht op de integriteit van de aanbieding. Albert Heijn vermeldt een korting van 50 procent: van 500 euro naar 250 euro − en dat is natuurlijk wel héél fors. Superdeal of gladde praatjes?

Albert Heijn Phillips korting aanbieding espressomachine koffiemachine (3)
(Afbeelding: Phillips)

Op Bol vinden we de EP1220 voor 369,30 euro. Philips zelf heeft de espressomachine in zijn webshop afgeprijsd van 360 euro naar 287,99 euro. Albert Heijn duikt daar met 250 euro nog onder, dus het lijkt ons wel degelijk een goede aanbieding. Een korting van 50 procent is ons inziens echter ietwat overdreven. Een goedmakertje: je krijgt er van Albert Heijn twee gratis zakken koffiebonen bij.

Philips Espresso Machine EP1220 in de aanbieding: specificaties en reviews

De Philips Espresso Machine EP1220 maakt koffie, espresso’s, latte machiato’s en cappuccino’s. Er zijn 12 maalmolenniveaus om de smaak te finetunen. De molens zijn keramisch en de koffiemachine kan 5000 kopjes zetten voordat hij ontkalkt moet worden. 

Albert Heijn Phillips korting aanbieding espressomachine koffiemachine
(Afbeelding: Phillips)

Op Bol zijn de recensies positief, al zijn er maar zeven klanten die de moeite namen om hun mening te geven. Zij beoordelen deze espressomachine met een gemiddelde score van 4,4 uit de 5. ‘De koffie is altijd heerlijk’, zegt ene Roland. BennyVg houdt het kort met: ‘Topper’. Bennyboy123 (zou dat dezelfde zijn? Wel heel toevallig anders) reageert met ‘Geweldig!!!’. 

Je bestelt deze Philips Espresso Machine EP1220 nu voor 250 euro bij Albert Heijn, zonder verzendkosten maar mét 2 jaar garantie.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.