Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 30 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Gwen van Poorten verkozen mooiste vrouw in FHM500 van 2024

Hier is Gwen van Poorten, de verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland in de FHM500 van 2024. Daarbij hoort een fotoshoot in lingerie, waarvan je hier de eerste foto’s en video ziet.

Dat houdt inderdaad in dat de FHM500, met Lieke Klaver als mooiste sportvrouw van 2024, nu te koop is. Toch altijd weer een bewaarnummer, en met Gwen van Poorten al helemaal.

Gwen van Poorten is winnaar FHM500 van 2024

Soms is de winnaar van de FHM500 obvious, soms een verrassing en soms denken we: dat we daar nooit aan hebben gedacht. Gwen van Poorten behoort tot de laatste categorie. Nu is ze de mooiste vrouw van Nederland en dat is een zegen voor het land dat zo in onmin is met zichzelf.

Gwen van Poorten brak in 2012 door als vj bij Xite, stapte over naar BNN, werd verslaggever van Spuiten en Slikken, was een vast gezicht bij Dumpert en doet tegenwoordig van alles wat, waaronder een leuke podcast met Geraldine Kemper. Nu wordt aan haar CV dus de titel mooiste vrouw van Nederland dan wel winnaar van de FHM500 2024 toegevoegd.

De mooiste vrouw van Nederland in lingerie

En daar hoort een shoot bij in lingerie, waar Gwen van Poorten aanvankelijk niets mee had. “Ik vind het fantastisch om zo’n lingerieshoot te doen, maar ik heb het wel jaren voor me uitgeschoven. Ik dacht dat ik niet zou durven, maar het leek vanzelf te gaan”, zegt ze. “Begin 2024 heb ik luidop uitgesproken dat dit het jaar moest worden waarin ik zo’n lingerieshoot ging doen. En zo geschiedde. De hele shoot bekijk je in de papieren FHM500 van 2024, hieronder zie je het topje van de ijsberg.

(Afbeelding: FHM / Jasper Suyk)

Check ook de fotoshoot van Romy Monteiro, de winnaar van vorig jaar.

Ereprijs voor Sylvie Meis

Dan is er in de FHM500 van 2024 ook nog een ereprijs voor Sylvie Meis. Zij won de Queen of the Century Award. Ja, dit is een goed nummertje.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.