Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 6 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Vijf barbecues die je voor het EK 2024 met korting koopt

Lidl gooit met gevoel voor timing BBQ-korting op de ene na de andere grillmeister. Check je favoriete barbecue voor deze zomer met het EK 2024 en nog veel meer sport.

Het EK 2024 staat voor de deur, de afgeprijsde Smart TV via Bol is inmiddels geïnstalleerd en dan wordt het nog mooi weer ook. Ontbreekt er nog één ding: een barbecue in de tuin om voor en na de wedstrijden met je vrienden rond te staan en over voetbal te praten.

BBQ-korting bij Lidl

Met aanbiedingen bij zowel Action, Lidl, Albert Heijn en Big Green Egg zelf gaan we ervan uit dat je al een kamado-barbecue hebt. Toch staat er nog maar weer eens eentje in dit rijtje. Persoonlijk houden we meer van de klassieke barbecue. Een paar opties van het doorgaans degelijke huismerk Grillmeister op een rij.

Houtskool-BBQ van Grillmeister

Een klassieker de luxe, deze houtskoolbarbecue van Grillmeister die Kansas heet. Optimale temperatuurregeling met vier ventilatieregelaars en gemakkelijk hanteerbaar dankzij de aparte houtskoolklep. De inklapbare zijplank met vier bestekhaken bij de barbecue zorgt voor extra comfort tijdens het grillen. Bij Lidl afgeprijsd van 159 naar 99,99 euro. Dat is inderdaad 37% korting.

Houtskool-BBQ van Grillmeister lidl korting barbecue ek 2024
(Afbeelding: Lidl)

Kamado-barbecue à la Big Green Egg

Deze kamado-bbq van Grillmeister is een betaalbaar alternatief voor de Big Green Egg Mini. Je krijgt 35% korting bij Lidl, waardoor de barbecue nu is afgeprijsd van 139 euro naar 89,99 euro.

Keramische houtskool BBQ lidl korting kamado barbecue big green egg
(Afbeelding: Lidl)

Gas-BBQ Memphis 3

Hou je niet van verrookte kleren, mag je geen houtskoolbarbecue op het balkon van de buurtcommissie of ga je gewoon het liefst voor gemak? Dan is deze professioneel ogende BBQ van Grillmeister op gas wellicht iets voor jou. Draagt ook nog eens de naam van de Oranje-spits tijdens het EK 2024. Lidl geeft 17% korting. Nu afgeprijsd van 169 euro naar 139 euro.

gas bbq grillmeister lidl korting ek 2024 barbecue
(Afbeelding: Lidl)

Gas BBQ 6+1 branders

Maar baas boven baas. Met deze barbecue op gas met 6 + 1 branders haal je een complete thuiskeuken in huis. Op deze BBQ, ook weer een product van Grillmeister, krijg je nu 31% korting bij Lidl. Oftewel: afgeprijsd van 219 euro naar 149 euro.

GRILLMEISTER Gas BBQ 6+1 branders lidl korting ek 2024 barbecue
De zaken gaan goed als je prins Harry kunt betalen voor je reclames (Afbeelding: Lidl)

Barbecue voor 10 euro

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Gewoon lekker in je eentje of met maximaal één vriend voetbal kijken. Paar hamburgers en frikandellen in huis halen en aan die no-nonsense barbecue. Op deze houtskool-BBQ van Grillmeister van 11,99 euro krijg je 16% korting bij Lidl, waarna er nog 9,99 euro overblijft.

barbecue voor 10 euro bij lidl met korting
(Afbeelding: Lidl)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.