Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 18 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Volautomatische espressomachine van Krups is onze koffiedeal van de week

Nieuwe week, nieuwe koffie-aanbieding bij Lidl. Ditmaal een volautomatische espressomachine van het aloude Duitse merk Krups. Nog net op tijd om je familie en vrienden tijdens kerst van goede koffie te voorzien.

In 1846 richtte Robert Krups zijn bedrijf op. Het begon allemaal met precisieweegschalen, maar sinds 1956 kwamen daar koffiezetapparaten bij en die vormden al snel de nieuwe kern van het bedrijf. Een merk met een geschiedenis, dat nog altijd de modernste apparaten maakt. Wat we maar willen zeggen: niet de troep die je vroeger bij Lidl kocht.

Volautomatische espressomachine van Krups

Jawel, Lidl verkoopt meer en meer A-merken, maar dan natuurlijk wel voor scherpe prijzen en vaak ook nog met extra korting. In deze volautomatische espressomachine van Krups hoef je alleen koffiebonen te gieten en de rest gaat vanzelf. Uiteraard kun je jouw koffie en espresso wel op voorkeurssterkte en -grootte instellen. Ook prettig: het automatische programma voor reiniging en ontkalking.

Lidl verkoopt volautomatische espressomachine van Duits topmerk Krups met korting
(Afbeelding: Krups)

Verder heeft deze espressomachine bij Lidl een duidelijk display, een stoompijpje voor melk en een waterfiltersysteem van Claris. Uniek aan deze volautomatische Krups is het gepatenteerd compact-thermobloksysteem voor snel opwarmen en hete koffie vanaf het eerste kopje. Bij veel andere apparaten is het eerste kopje vaak toch nog een beetje lauw, maar daarover hoef je je hiermee geen zorgen te maken.

Korting bij Lidl

Dit alles zorgt ervoor dat je in no-time koffiespecialiteiten van 20 milliliter tot 180 milliliter kunt maken, al dan niet met opgewarmde melk via het stoompijpje. Origineel kost deze volautomatische espressomachine van Krups 449,99 euro, maar bij Lidl krijg je nu 33 procent dan wel 150 euro korting. Blijft er een verkoopprijs van 299 euro over. Verkrijgbaar in het rood (leuk tijdens kerst) en grijs (leuk in de kille maand daarna).

Lidl verkoopt volautomatische espressomachine van Duits A merk Krups met korting
(Afbeelding: Krups)

Check ook deze koffiezetapparaten van A-merken die vorige week in de verkoop gingen bij Lidl. Snel bij zijn, want het schijnt niet lang meer te duren voordat er geen koffie meer is op deze wereld.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.