Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 12 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze koffiemachines van A-merken koop je met goede kerstkorting

De folder van Lidl voor de feestdagen is uit en die staat vol met goede aanbiedingen. Zo ook een stijlvolle espressomachine met piston én een klassiek koffiezetapparaat van Philips voor filterkoffie.

Naast producten van luxemerken als Apple, Tesla en Nike richten we ons bij Manners ook op budget lifestyle. Want waarom duur doen als het ook betaalbaar kan?

De Lidl-folder voor kerst 2023

Als sinds jaar en dag doorspitten we wekelijks de folder van budgetwinkels als Aldi, Lidl en Kruidvat. Altijd stuit je wel op een interessante deal. In de folder die voor kerst 2023 is uitgekomen, vind je natuurlijk allerlei lekkernij. Maar als je even verder bladert, stuit je op een uiterst betaalbare espressomachine met piston én een koffiezetapparaat van Philips voor filterkoffie.

Espressomachine van Silvercrest

Te beginnen met onze favoriete manier van koffie zetten. Inderdaad, een espressomachine met een piston, zoals je het in koffiezaakjes ook ziet. Dit apparaat is natuurlijk niet zo professioneel als horecamachines en heeft met 15-bar een lagere druk. Maar echt, met goede gemalen bonen komt hier heerlijke espresso en koffie uit. Ook zit er een pijpje bij om melk te schuimen.

SILVERCREST KITCHEN TOOLS Espressomachine met korting bij lidl in kerst folder
(Afbeelding: Silvercrest)

In de Lidl-folder voor kerst gespot en inmiddels ook online te koop. Prijs: 79,99 euro. Dat is ongeveer even duur als acht pakken goede koffiebonen.

Koffiezetapparaat van Philips

Liever een echte bak Hollandse filterkoffie dan dat sterke spul uit een espressomachine? Wees gerust, er staat ook een klassiek koffiezetapparaat van Philips in de folder voor feestdagen.

Lidl koffiezetapparaat Philips korting folder kerst
(Afbeelding: Philips)

Wel zo handig tijdens kerst, een dergelijk apparaat. Dan zet je in een keer een pot vol voor de hele familie in plaats van kopje voor kopje in de weer met een piston. Bij Lidl koop je dit Philips-koffiezetapparaat met 24 procent korting. Je betaalt nu 24,99 euro.

Illy-espressomachine bij de Bijenkorf

Ben jij zo’n snob die wel in de Bijenkorf maar niet in de Lidl komt? Dan heeft de kerstman ook aan jou gedacht. Dit apparaat van Illy koop je nu met 20% procent korting, waardoor er een verkoopprijs van 159 euro overblijft.

illy espressomachine korting sale bijenkorf folder lidl
(Afbeelding: Illy)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.