Pim Jansen
Pim Jansen Gadgets 13 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze koffiezetapparaten van DeLonghi koop je nu met forse korting

Lidl wil Nederland duidelijk wakker krijgen. Vorige week schreven we al over deze spotgoedkope espressomachines. Nu is er een volautomatisch koffiezetapparaat van DeLonghi te koop met fikse korting.

Heel eerlijk, wij houden zelf meer van de hierboven genoemde espressomachines met piston. Maar we houden dan ook van sterke espresso of koffie en hebben minder met de grote Hollandse bak. Het gros van de Nederlanders geeft echter de voorkeur aan de bakbeesten waarmee alles automatisch gaat. Even goede vrienden, ook voor hen speuren wij het internet en de budgetsupermarkten af.

Volautomatisch koffiezetapparaat van DeLonghi

Van die grote groep zijn vast wel wat mensen aan een nieuw volautomatisch koffiezetapparaat toe. Komen we uit bij de ECAM12.123.B van DeLonghi. Wie deze productnaam heeft verzonnen, weten we niet. Feit is dat deze machine compact is, simpel in gebruik en positief gerecenseerd wordt.

Delonghi Volautomatisch koffiezetapparaat lidl korting
(Afbeelding: DeLonghi)

Bij dit volautomatisch koffiezetapparaat zit een automatische koffiemolen die de fijnproever op dertien verschillende standen kan instellen. Verder zit er een handig cappuccino-systeem bij deze DeLonghi van Lidl. Vergeten we nog bijna de programmeerbare waterhardheid, instelling voor koffiesterkte en veel andere handige specificaties. De machine is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Korting bij Lidl

Nieuw kost het volautomatische koffiezetapparaat van DeLonghi 529,99 euro. Maar Lidl geeft nu een behoorlijke korting van 45 procent. Blijft er een verkoopprijs van 289 euro over.

(Afbeelding: DeLonghi)
Lidl dropt automatisch koffiezetapparaat van A-merk voor spotprijs
(Afbeelding: DeLonghi)

Nog even wat belangrijke wetenschappelijke informatie op de koop toe. Lees hoeveel kopjes koffie je per dag mag drinken volgens onderzoek, en check ook het toch wel verrassende beste tijdstip voor je bakje troost. Dat laatste vind je via de zelfde hyperlink.

Nóg een DeLonghi met korting

Meer van het mooiere design? Check dan ook de onderstaande volautomatische espressomachine die je bij Lidl nu met korting koopt. Het stijlvolle apparaat kost normaliter 469,90 euro. Nu krijg je echter 15 procent korting en blijft er een verkoopprijs van 399 euro over.

(Afbeelding: DeLonghi)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.