Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Automatische koffiemachine van A-merk te koop met €450 korting

Op zoek naar een volautomatische espressomachine van een A-merk voor een enigszins normale prijs? Check dit koffiezetapparaat van Krups bij Lidl, waarop je nu 450 euro ofwel 60 procent korting krijgt.

De een zweert bij een percolator, de ander (waaronder we onszelf rekenen) bij een pistonmachine. Maar het gros van de Nederlanders geeft de voorkeur aan een volautomatisch koffiezetapparaat waarbij de bonnen voor ieder kopje gemalen worden. En dan het liefst nog voor een Nederlands prijsje ook.

Volautomatisch koffiezetapparaat van Krups

Komen we uit bij deze volautomatische koffie- en espressomachine van het Duitse A-merk Krups. Om te beginnen met het goede nieuwe voor luilakken: het koffiezetapparaat bij Lidl beschikt over een Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma.

Lidl stunt met koffiemachine van A-merk met 450 euro korting
(Afbeelding: Krups)

Maar belangrijker is natuurlijk de koffie die eruit komt. Je bepaalt zelf de bonen en de espressomachine van Krups doet de rest. Met een pompdruk van 15 bar schenkt het koffiezetapparaat alle soorten koffie op sterkte naar keuze. Ook zit er een melkschuimpijpje bij voor cappuccino en kun je jouw favoriete koffie instellen als snelkeuze. Vergeten we nog bijna de in hoogte verstelbare koffie-uitloop van 60 millimeter tot 105 millimeter. Handig voor je latte macchiato.

450 euro op espressomachine bij Lidl

Maar je wil natuurlijk weten wat het volautomatische koffiezetapparaat van Krups kost na de 60 procent dan wel 450 euro korting. Welnu, als je een beetje kunt rekenen, was je al op de Lidl-prijs van 299 euro uitgekomen. Verkrijgbaar in het rood en grijs. Over de kwaliteit hoef je niet in te zitten. Uit 440 reviews scoort het apparaat 4,6 uit 5 sterren.

Lidl stunt met koffiezetapparaat van A-merk met 450 euro korting
(Afbeelding: Krups)

Check ook een ander volautomatisch koffiezetapparaat bij Lidl, tevens van een iconisch merk, dat je nu koopt met 610 euro korting. En voordat je als een gek begint te lurken: lees eerst even een eerder uitgelicht onderzoek, waaruit naar voren komt hoeveel kopjes koffie je maximaal per dag mag drinken zonder dat het ongezond wordt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.