Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 15 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met koffiemachine van iconisch topmerk met €610 korting

Een premium koffiemachine van een Duits topmerk voor de helft van het geld bij Lidl. Dat klinkt goed. Check dit stijlvolle volautomatische koffiezetapparaat van Melitta.

Bovendien haal je met dit iconische merk koffiehistorie in huis. In 1908 vond Melitta Bentz, een 35-jarige vrouw uit de Duitse stad Dresden, de eerste koffiefilter uit. Op 8 juli kreeg ze van het Octrooibureau in Berlijn een patent op haar apparaat met filter. In datzelfde jaar richtte ze het bedrijf op dat nog altijd haar voornaam draagt.

Het koffiezetapparaat Varianza van Melitta

Nu, meer dan honderd jaar later, staat er bij Lidl deze volautomatische koffiemachine Varianza, een populair model van Melitta. Je kunt er tien soorten koffie mee zetten, waaronder espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato.

Lidl stunt met koffiezetapparaat van Duits topmerk Melitta voor halve prijs
(Afbeelding: Melitta)

Het koffiezetapparaat dat je nu met korting bij Lidl koopt, werkt met verse koffiebonen. Een leuk extraatje van Melitta: naast het standaard bonenreservoir (125 gram inhoud) heb je de mogelijkheid om individueel per kopje bonen te vullen en uit te proberen. Zo kun je experimenteren met smaak zonder gedoe.

Koffiemachine van topmerk met dikke korting bij Lidl

Verder beschikt het koffiezetapparaat van Melitta over verschillende premium specificaties, waaronder een waterfilter, TFT-kleurenscherm, plug-in melksysteem en nog veel meer fancy tools. Ook handig is de alles-in-één uitloop. Dankzij de afzonderlijke straalpijpen voor koffie, melk en heet water kun je gemakkelijk je favoriete koffie bereiden zonder het kopje te verplaatsen. De uitloop is in hoogte verstelbaar tot 135 millimeter, zodat ook latte macchiato-glazen hun plaats vinden.

Zoveel koffie mag je per dag en dit is het beste tijdstip

Lidl geeft nu 53 procent korting op deze stijlvolle en volautomatische koffiemachine van het Duitse topmerk Melitta. De nieuwprijs is 1.149 euro, maar nu betaal je slechts 539 euro. Van alle reviews geeft de grootste groep 5 sterren en het gemiddelde staat op 3,8 sterren.

Goedkoper alternatief van Krups

Check ook het volautomatische koffiezetapparaat van Krups, dat je bij Lidl met dikke korting koopt. Met 329 euro iets goedkoper, maar daardoor ook minder fancy dan de Melitta.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.