Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Horloges en accessoires 11 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Watch 6 voor Vaderdag te koop met dikke korting

Vaders houden van Wordfeud, zoute drop en smartwatches − althans, die van ons. Bol bedient ons op onze wenken, want in de week voor Vaderdag gooien ze de nieuwste smartwatch van Samsung met fikse korting in de aanbieding. 

Bol zet de Samsung Galaxy Watch 6 met korting in de etalage. Manners ziet dat hij bij MediaMarkt 249 euro kost en bij Coolblue 267 euro. Bij Bol staat hij deze week voor 199,99 euro in de aanbieding.

Een flinke korting, maar natuurlijk nog steeds vrij prijzig. Voor minder dan de helft van de prijs kun je ook een Kamado-barbecue voor je pa op de kop tikken. Maar goed, toch nog even terug naar dat slimme horloge.

Samsung Galaxy Watch 6 met korting bij Bol

De Samsung Galaxy Watch 6 werd gelanceerd in 2023 en is de populairste smartwatch van het moment. Je gebruikt hem om je slaap, hartslag en workouts mee te tracken.

samsung galaxy watch 6 bol korting aanbieding
(Afbeelding: Bol)

Ten eerste houdt de smartwatch bij hoeveel uur  je slaapt en geeft hij inzicht in de verschillende slaapfasen. Ten tweede meet hij je hartslag. Dit koppelt hij aan onder andere een ECG-meter en een stressmonitor. Ten derde kun je met je smartwatch 90 soorten workouts in kaart brengen, van hardlopen tot yoga. Je meet er de intensiteit van je training mee en analyseert alle resultaten met een Health-app.

Samsung-smartwatch in aanbieding: de reviews

Op basis van 26 reviews wordt de Samsung Galaxy Watch 6 momenteel met een gemiddelde score van 4,1 uit 5 beoordeeld door de klanten van Bol. In de recensies vinden we hier en daar een waardevol inzicht. Zo meldt een gebruiker dat de batterij twee dagen meegaat, wat hij een flinke verbetering vindt ten opzichte van de Samsung Galaxy Watch 5. Een ander is tevreden over de oplaadsnelheid: binnen 1 uur is hij alweer vol. 

samsung galaxy watch 6 bol korting aanbieding (2)
(Afbeelding: Bol)

Al met al krijg je een van de beste smartwatches op dit moment met een flinke korting bij Bol. Met 199,99 euro nog steeds vrij duur voor Vaderdag, dus zelf gaan we waarschijnlijk toch voor een zak drop, maar voor de liefdevolle zoon of dochter die flink wil uitpakken is dit een goede koop.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.