Nieuwe Batmobile uit The Batman in al zijn glorie te zien in gelekte foto’s

The Batman heeft naar verluidt weer het groene licht gekregen om te gaan filmen. De productie lag de afgelopen maanden logischerwijs stil vanwege de huidige pandemie. Het nieuwe avontuur van de caped crusader komt pas volgend jaar uit, maar 2021 is opeens heel dichtbij.

Daardoor zal het ook nog wel even duren voordat er meer promotiemateriaal uitkomt. Gelukkig hebben we al een keer foto’s kunnen bewonderen van de Batmobile. De promotiefoto’s die regisseur Matt Reeves destijds deelde onthullen een compleet nieuw ontwerp, subtieler dan de monsterachtige Tumbler uit de Dark Knight trilogie.

Batmobile uit The Batman onthuld

We zagen een sportauto, een muscle car, met de motor in het midden en een hoop gadgets. Die foto’s bleven helaas echter vrij donker en onduidelijk. We hebben gelukkig goed nieuws voor je: ontwerper en concept-artist Jeff Frost heeft zijn model voor de nieuwe Batmobile gedeeld.

Oplettende fans spotten de beelden op de website van de ontwerper. Vervolgens werd die site snel gesloten, wat erop wijst dat Warner Bros. vindt dat het nog niet het moment is om de bolide van Batman verder te onthullen.

Maar goed, te laat natuurlijk. Het internet is al met de beelden aan de haal, die je in de onderstaande tweet kunt bewonderen. Van het retro design tot de oranje gloed: dit is de auto waarin Robert Pattinson straks rond gaat scheuren op het witte doek, al hebben we ook al een Batcycle voorbij zien komen. Een motor dus.

Dikke cast

Naast Pattinson bestaat de cast onder andere uit Zoe Kravitz als Catwoman, Paul Dano als de Ridder en Collin Farrell als de Penguin. Na Joker ligt de lat voor Matt Reeves en Co. ongelofelijk hoog. Hopelijk weten ze alle verwachtingen waar te maken. Op naar 2021!

?Check in de tussentijd ook alvast de nieuwe Batsuit van Robert Pattinson

Reageer op artikel:
Nieuwe Batmobile uit The Batman in al zijn glorie te zien in gelekte foto’s
Sluiten