Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 21 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

4 unieke LEGO-auto’s die je nu met fikse korting koopt

Weer eens zin om iets nieuws in elkaar te knutselen op een druilerige dag? Check dan een deze vier LEGO-auto’s, die je nu met behoorlijke korting koopt.

LEGO is de laatste jaren steeds populairder geworden onder volwassenen, en sinds de pandemie is die trend nog eens in een stroomversnelling geraakt. Logisch ook. Pure nostalgie en knutselen aan bouwsets is een bijna meditatieve hobby.

LEGO-auto’s met korting

Populaire sets onder volwassenen zijn onder meer de Star Wars-bouwwerken, zoals deze enorme AT-AT. Ook zeldzaam grote bouwsets als het Colosseum de Titanic doen het goed. En dan zijn er natuurlijk nog de replica’s van auto’s dan wel supercars. Daar richten we ons vandaag even op.

1. Ferrari 488 GTE AF Corse

LEGO Technic Ferrari 488 GTE AF Corse, korting, auto's

Deze LEGO Technic Ferrari 488 GTE zit vol details en geloof ons, hier ben je wel even zoet mee. Afgeprijsd van 179 naar 119,99 euro.

2. Lamborghini Sián FKP 37

LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37, auto's, korting

Een nog geavanceerdere bouwset, waarop je bijna 100 euro korting krijgt, is de LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37. Check ook deze Lamborghini Sián, die op ware grootte is nagebouwd met het Deense speelgoed. Het schaalmodel is afgeprijsd van 379 naar 297 euro.

3. Ford F-150 Raptor

LEGO Technic Ford F-150 Raptor, bouwset, set, korting, auto's

Meer van de ruige auto’s dan gelikte supercars? Ook op de LEGO Technic Ford F-150 Raptor koop je nu met forse korting. Afgeprijsd van 149 naar 104,89 euro.

4. Creator Expert Ford Mustang

LEGO Creator Expert Ford Mustang, auto's, bouwsets, korting

Niet alle coole LEGO-auto’s komen uit de Technic-lijn. Deze Ford Mustang komt uit de Creator Expert-collectie en is in samenwerking ontwikkeld met Ford. Afgeprijsd van 139 naar 118 euro. Staat bekend als een zeldzame bouwset, al moet je dat relatief zien.

Daadwerkelijk zeldzame sets, vooral de oudere, zijn heel wat meer waard. Zoek je zolder nog maar eens af naar jouw oude speelgoed, want investeren in LEGO loont. Lees hier wat het jaarrendement is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.