Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Pieces of Her is de absolute Netflix-hit van dit moment

Op zoek naar een nieuwe hitserie? Welnu, als je vertrouwt op de smaak van de gemiddelde Nederlander, is Pieces of Her een must-see.

Netflix is de laatste tijd zo hard films en series aan het produceren, dat het zelfs voor de ultieme liefhebber lastig is om bij te houden wat er allemaal bijkomt. Zo hadden wij persoonlijk even de première van Pieces of Her over het hoofd gezien, totdat we zagen dat de serie met Toni Collette de best bekeken titel van dit moment is.

Pieces of Her op Netflix

Pieces of Her draait om Andy (Bella Heathcote) en haar moeder Laura (Toni Collette). De twee hebben een goede moeder-dochterrelatie, maar een ruzie tijdens een middagje winkelen verandert hun leven abrupt. Andrea komt erachter dat haar moeder een identiteitsgeheim voor haar verborgen houdt.

En dan is er nog een gewelddadige aanslag in de stad, die niet losstaat van haar moeder. Andrea probeert het duistere verleden van haar moeder te ontrafelen en daarbij komen dodelijke gevaren en geheimen aan het licht. Klinkt veelbelovend, en origineel.

Toni Collette draagt de serie

We hebben nog niet de tijd gehad de serie zelf te beoordelen, maar afgaande op verschillende recensies is Pieces of Her een prima serie, die net even iets extra’s krijgt door het acteerwerk van Toni Collette. Wel had de moeder-dochterband meer diepgang kunnen hebben, lezen we. Een meesterwerk is het volgens de meeste recensenten niet, maar op dit moment is Pieces of Her Vikings: Valhalla, Inventing Anna en alle andere films en series op Netflix de baas. Absoluut het proberen waard, dus.

pieces of her, netflix, hit, maart 2022, serie, toni collette
Toni Collette als Laura (Afbeelding: Netflix)

Pieces of Her, bestaande uit acht afleveringen van ongeveer een uur, is sinds 4 maart te zien op Netflix. Bekijk in dit artikel welke films en series er deze maand nog meer allemaal bijkomen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.