Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

The Eternals komen eraan en de trailer van ‘de nieuwe Avengers’ ligt klaar

Wat de The Avengers was voor Disney, moet The Eternals worden. Juist, een groep Marvel-superhelden die miljarden oplevert. De eerste trailer van ‘de nieuwe Avengers’ ligt klaar, maar wordt nog niet gedeeld.

Langzaam maar zeker belanden we in Phase 4 van Marvel. Dat betekent dat we straks kennis gaan maken met een vrouwelijke Thor, kunnen genieten van Black Widow in een standalone film en bovenal geïntroduceerd worden met de ‘nieuwe Avengers’

Trailer The Eternals ligt klaar

Het gebeurt niet vaak dat er bekend wordt gemaakt dat er een trailer af is zonder dat die wordt getoond. Maar tijdens een pandemie is alles anders. De eerste beelden van The Eternals blijken al sinds april gemonteerd te zijn tot een eerste teaser, maar die warme worst wordt ons voorlopig nog even voorgehouden.

Oorspronkelijk zou The Eternals in november uitkomen, maar door de pandemie is de première uitgesteld tot februari 2021. En om zichzelf niet in de vingers te snijden, heeft Disney ook de promotiekalender aangepast. Vermoedelijk wordt er gewacht tot 24 juli met de eerste beelden van de groep superhelden van Marvel. Dat is de datum waarop de live-action remake van Mulan in première gaat.

Wie zijn deze nieuwe Marvel-superhelden?

Op de trailer van The Eternals is het dus nog even wachten, maar er is wel al veel bekend over de ‘nieuwe Avengers’. De groep superhelden werd in 1976 bedacht door Jack Kirby. Eternals zijn superhelden die eruitzien als gewone mensen en het tegen een enorm diverse schare vijanden opnemen.

De Marvel-stripboeken gaan over zogeheten Celestials, die vijf miljoen jaar voor Christus de aarde bezochten om genetische experimenten op de voorouders van de Homo sapiens uit te voeren. Hiermee zorgden ze ervoor dat er twee extra rassen evolueerden. Het ene groeide uit tot de Eternals en het andere tot hun aartsvijanden, de monsterlijke Deviants.

Sterrencast

De cast van The Eternals is veelbelovend en bestaat uit een combinatie van acteurs uit series als Game of Thrones en sterren als Angelina Jolie. Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry. Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie, en Kit Harington zijn de grote namen. Wat dat betreft zou de groep superhelden qua populariteit en opbrengsten inderdaad zomaar eens de ‘nieuwe Avengers’ kunnen worden.

Oorspronkelijk zou The Eternals op 6 november 2020 verschijnen, maar door de pandemie staat de datum van première nu gepland op 12 februari 2021. Als je Manners in de gaten houdt, ben je de eerste die het weet als de eerste trailer is verschenen. Lees hier meer over de nieuwste films van Marvel.

Check ook: Valkyrie eerste van meerdere LGBTQ-superhelden in Marvel Phase 4

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.