Marvel dropt brute Black Widow trailer propvol explosieve spionage-actie

Marvel pakte de Super Bowl afgelopen nacht gretig aan om zijn nieuwe series voor Disney+ te tonen. Fans kregen voor het eerst beelden van WandaVision, Falcon and the Winter Soldier en Loki te zien. Ook op het witte doek heeft Disney grote plannen: maak kennis met de nieuwe trailer voor Black Widow.

Black Widow is terug

Tijd voor explosieve actie dus. De Black Widow solofilm speelt zich af tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Vandaar dat Natasha Romanoff terugkeert, ondanks haar lot in Avengers: Endgame.

Het is dus niet zo alsof Doctor Strange haar opeens tot leven heeft gewekt. Althans, voor zover we weten. Door haar acties in Civil War is de overheid op haar aan het jagen, en moet ze naar Boedapest vluchten. Daar keert ze terug naar haar familie, Red Guardian, Yelena Belova, en Melina

Samenzwering

Daar wordt ze geconfronteerd met haar donkere verleden, nadat een gevaarlijke samenzwering opduikt. Ze kan niet langer haar jeugd negeren wanneer Taskmaster alles op alles zet om haar neer te halen. Ze moet met haar geschiedenis als spion dealen, de wereld van de Natasha Romanoff voor ze een Avenger werd.

Bron: Marvel Studios 

De eerste trailers beloven eindelijk een kijkje achter de schermen van het Black Widow programma. De school waar de moordmachines werden opgeleid waarvan Natasha zelf een schoolvoorbeeld is. Een verleden waarnaar vaker in de vorige films is gehint, maar waar Marvel Studios pas nu echt op in gaat zoomen.

Cast en release

Scarlett Johansson speelt natuurlijk de hoofdrol. Verder bestaat de cast onder andere uit David Harbour als de Red Guardian, Florence Pugh als Yelena Belova en Rachel Weisz als Melina. Het is nog steeds niet bekend wie Taskmaster gaat spelen, maar daar komen we vanaf 1 mei achter. Dan komt Black Widow namelijk naar de bioscopen.

Reageer op artikel:
Marvel dropt brute Black Widow trailer propvol explosieve spionage-actie
Sluiten