Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 10 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5 deze week weer te koop dankzij topgame: dit moet je weten

Deze week is er dubbel goed nieuws voor PlayStation 5-jagers. Met de release van Ratchet & Clank: Rift Apart is er een extra reden om de console in huis te halen, én gaat de voorraad aangevuld worden. Volgens meerdere bronnen komt Sony zeer binnenkort met een nieuwe PS5-bundel. Dit moet je weten om ‘em in huis te halen.

Volgens het doorgaans goed ingelichte Techtastic is Game Mania aan het rondvragen of gamers, die op de wachtlijst staan, interesse hebben in deze Ratchet & Clank-bundel. Als je een pre-order hebt staan bij deze winkel is er een kans dat ook jij dit aanbod krijgt. Volgens lezers van Techtastic heeft Game Mania hen benaderd met de vraag of ze deze bundel willen hebben, of toch liever wachten op alleen de console of een andere PlayStation 5-bundel.

Nieuwe PlayStation 5-voorraad in aantocht

Dat is mogelijk goed nieuws voor iedereen met een pre-order bij Game Mania, maar ook voor alle andere gamers die een PlayStation 5 willen scoren. Het feit dat Game Mania nieuwe voorraad krijgt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat ook andere aanbieders deze PS5-bundel gaan binnenkrijgen. Het is dus verstandig om de aankomende dagen winkels als Bol.com (stel hier een alert in), Coolblue, Wehkamp, MediaMarkt, NedGame en Amazon in de gaten te houden.

Vanaf wanneer de PlayStation 5 Ratchet & Clank-bundel aangeboden gaat worden, is nog niet bekend. De verwachting is echter dat dit niet lang meer gaat duren. Ratchet & Clank: Rift Apart ligt namelijk vanaf 11 juni in de winkel. Het is aannemelijk dat ook de bijbehorende PS5-bundel op die dag of kort daarna in de verkoop gaat.

Ratchet & Clank: Rift Apart is de beste PS5 game

Mocht je er in slagen om deze bundel binnen te halen, dan haal je het volgende in huis: de PlayStation 5 console (disk edition), een DualSense-controller en een fysieke versie van Ratchet & Clank: Rift Apart. Kortom, alles wat je nodig hebt om ondergedompeld te worden in een next-gen gaming-ervaring. Wat dat kost? De adviesprijs is naar alle waarschijnlijkheid 569,99 euro.

Sony kiest nieuwe strategie en gaat PlayStation 5 zelf verkopen

Dat is een hoop geld, maar dan heb je wel eindelijk een PlayStation 5 in huis met misschien wel de beste PS5 game van dit moment. Ratchet & Clank: Rift Apart wordt zeer goed ontvangen en overladen met hoge cijfers. Benieuwd wat deze game te bieden heeft? Lees dan hier de review van onze vrienden van WANT.nl.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.