Pim Jansen
Pim Jansen Games 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5 weer te koop: BCC ‘verloot’ nieuwe voorraad PS5

Op zoek naar een PlayStation 5? Klopt, dan ben je niet de enige, maar daar gaat het nu even niet om. Weet dat BCC nu een inschrijfformulier voor de PS5 online heeft staan voor de loting van een nieuwe voorraad.

Het aanschaffen van een PlayStation 5 is een game op zich geworden. Door een tekort aan chips heeft Sony kan Sony niet aan de enorme vraag voldoen. Zo af en toe duikt er weer een batch op, en daar ben je dan waarschijnlijk weer te laat voor.

Inschrijven voor PlayStation 5 bij BCC

Maar bij BCC hoef je nu, net als laatst bij CooBlue, niet aan te sluiten in een digitale rij. Via een inschrijfformulier kun je jezelf tot 1 september aanmelden voor de aankoop van een PS5. Daarna verloot de elektronicawinkel de nieuwe voorraad consoles onder de inschrijvers.

“Het zal niemand ontgaan zijn, de vraag naar de PS5 isgroter dan het beschikbare aanbod vanuit de leverancier. Om iedereen even veel kans te geven de PlayStation 5 te kopen, hebben wij besloten om de verkoop op basis van inschrijving en loting te doen”, aldus BCC.

PS5 met of zonder game

BCC geeft je twee opties. Of je kiest voor de PlayStation 5 DIGITAL edition met één extra controller (zwart) en de headset Steelseries Arctis 3, met een totale waarde van 539,97 euro. Of je gaat voor een pakket ter waarde van 714,96 euro. Daarin zit een PS5 5 DISK edition, één extra controller (wit), de game Ghost of Tsushima en de headset Steelseries Arctis 3.

Je mag je inschrijven voor maximaal 1 PS5 per persoon, per adres en per email. Deelname is alleen mogelijk vanaf 16 jaar en ouder. Vul het inschrijfformulier in voor 14.00 uur op woensdag 1 september 2021. Snel bij zijn, dus.

Gamen in stijl

Heb je al een PlayStation 5? Dan is het tijd om na te denken over een passend game-tenue. Check bijvoorbeeld deze collab van Sony en Balenciaga, waarin jouw favoriete console wordt geëerd.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.