Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5-jagers opgelet: Coolblue gaat 600(!) PS5’s verloten

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de PlayStation 5-droogte. Door het grote tekort aan chips heeft Sony de grootst mogelijk moeite om aan de enorme vraag te voldoen. Voor gamers betekent dit dat ze moeten aansluiten in de wachtrijen en wachten op hun beurt. Gelukkig geeft Coolblue je nu de kans om eerder aan de beurt te zijn.

De grote webwinkel wijkt af van de standaard werkwijze. Bij de meeste winkels werken ze met wachtlijsten. Zodra er een nieuwe lading PlayStation 5 consoles binnenkomt, krijgen gamers die het langste in de rij staan een kans om de PS5 in huis te halen. Wel zo eerlijk, maar ook vervelend als je voorlopig nog niet aan de beurt bent. Om alle gamers evenveel kans te geven komt Coolblue nu met een loterij.

Maak kans om een PlayStation 5 te kopen

Even voor de duidelijkheid: het is geen loterij waarbij je een PlayStation 5 wint. Als je gekozen wordt, krijg je de kans om een PS5 te kopen. Je wint dus een plekje vooraan in de rij. Uiteindelijk gaat Coolblue 600 winnaars blij maken met de kans om een PlayStation 5 te kopen. Wie had ooit verwacht dat dit een prijs zou zijn die mensen dolgraag willen winnen.

Mocht je nog geen PlayStation 5 hebben en voorlopig nog nergens aan de beurt zijn, dan is het zeker een goed idee om mee te doen. Daar hoef je ook nog eens amper wat voor te doen. De enige voorwaarden zijn dat je de Coolblue-app download, je daarop aanmeld en naar de PlayStation 5 productpagina gaat om daar op de de ‘schrijf me in-knop’ te klikken.

Zo win je bij Coolblue

Mocht je dat gedaan hebben, dan kun je op donderdag (24 juni) een leuk telefoontje krijgen. Coolblue neemt die dag telefonisch contact op met de winnaars. Meedoen kan tot diezelfde dag, zolang je bovenstaande stappen maar voor 10.00 uur hebt uitgevoerd.

Sony kiest nieuwe strategie en gaat PlayStation 5 zelf verkopen

Uiteraard zitten er ook een aantal regels aan deze PlayStation 5-loterij van Coolblue. Zo mag je als winnaar maximaal één PS5 bestellen, en dat mag ook geen losse console zijn. Je bent dus verplicht om een console + accessoire te bestellen. Nu is dat zeker geen probleem, want een extra controller is natuurlijk nooit vervelend. Meer over deze loterij van Coolblue lees je hier.

PlayStation 5 kopen bij Bol.com

Mocht je donderdag geen telefoontje krijgen van Coolblue en sta je bij andere winkels ook niet vooraan in de wachtrij? Dan is Bol.com je beste vriend. Dit is één van de weinige winkels waar de console soms weer voor iedereen beschikbaar is. Je moet er dan echter wel heel snel bij zijn, dus we raden je aan om je hier in te schrijven. Je krijgt dan een melding wanneer de PlayStation 5 weer op voorraad is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.