Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Erotische thriller Trust knokt zich naast grote namen in Netflix top 10

De Netflix top 10 werd afgelopen dagen gedomineerd door Drive to Survive, The Adam Project, Taboo, Vikings: Valhalla en andere grote namen. Toch is er tussen al dat geweld ook ruimte voor verrassingen. Zo was daar opeens Trust. Een licht erotische en psychologische thriller die verrassend aardig scoort op Rotten Tomatoes.

Trust staat nu op Netflix en vertelt het verhaal van Brooke en Owen. Zij is eigenaar van een galerie in New York en hij is journalist. Ze zijn getrouwd en zielsgelukkig. Niets lijkt een liefdevolle en mooie toekomst in de weg te staan. Maar zoals gezegd is Trust een psychologische thriller, dus er blijkt toch iets te zijn.

Trust: de nieuwe erotische thriller op Netflix

In deze film op Netflix is dat Ansgar Doyle. Een dakloze straatkunstenaar uit Dublin die opeens razend populair is. Brooke haalt hem naar New York en gunt hem een plekje in haar galerij. Helaas voor Owen lijkt Ansgar niet alleen Amerika te willen veroveren, maar ook zijn vrouw.

In de hoop zijn huwelijk te redden, stelt Owen voor om naar Parijs te gaan. Brooke weigert omdat ze te druk is, maar vliegt vervolgens wel naar de Franse hoofdstad voor zaken, met Ansgar Doyle. Gevulde met frustratie en angst gaat Owen vervolgens in op de avenches van een andere vrouw, en komt zo zijn huwelijk op losse schroeven te staan.

Verrassend goede score op Rotten Tomatoes

Al het vertrouwen verdwijnt en diepgewortelde frustraties komen bovendrijven. Wat volgt is een film vol jaloezie, intriges, verlangen en verkeerde keuzes. De meeste films met een vergelijkbaar plot zijn vaak niet al te best uitgewerkt, maar deze film op Netflix lijkt een uitzondering op die regel. Zo scoort Trust een verdienstelijke 71% op Rotten Tomatoes.

Bond Girl Ana de Armas schittert in erotische thriller op Amazon Prime

Dus mocht je op zoek zijn naar een psychologische thriller over liefde en lust met een erotisch randje, dan is Trust zeker de moeite waard. Is je honger naar dit soort content vervolgens nog niet gestild? Check dan ook even deze erotische serie die vorige maand een hit was op Netflix.

Dirty Lines: Netflix onthult eerste trailer van pikante Nederlandse serie

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.